Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieUstraszona

Kobieta zawsze postawi na swoim!

Polecane posty

Gość NieUstraszona

Tak, mizoginy. Prawda stara jak świat: jeśli mężczyzna jest głową Ona będzie szyją....

Gość NieUstraszona
...bo przeciętna kobieta jest bardziej inteligentna od przeciętnego mężczyzny. Statystycznie są też bardziej wykształcone. tyle faktów!

Gość NieUstraszona
Wybaczcie Wielbiciele i Ci, dla których tutaj pisałam (mizogini, samotni bez seksu, trzecia płeć, popaprańcy i imputenci) : DOSTARCZYLIŚCIE MI SPORO SATYSFAKCJI, NAPRAWDĘ. Cieszę się z każdej chwil spędzonej z Wami. Dzięki Wam poznałam jak podli i mali są ludzie, jakim niewielkim zasobem słownictwa dysponują, jakie prezentują poglądy rodem z Mein Kampf i Talibanu i jak anonimowo obrażają innych w internecie, z tak błahego powodu jak płeć czy profesja. Założę się, że ŻADEN z Was nie odważyłby się powiedzieć nikomu słów, które padły na tym forum. jesteście małymi robaczkami, omyłkowo tylko nazywanymi ludźmi. Moralizatorom i ich klakierom zacytuję chińskie przysłowie: Jeśli zechcesz naprawiać świat, najpierw trzy razy przejdź się przez swój własny dom". Jestem dla Was, za dobra. Sami mi to pokazaliście, zlatując się jak stado prusaków noc w noc, przez tydzień a niektórzy wręcz całodobowo! Jeszcze raz dziękuję i życzę samych budujących rozmów i... na pewno zatęsknicie, idę o zakład! NieUstraszona, a prywatnie....Anna ( a doopa! nie powiem...)

Gość kryzysowy innowator
Nierozgarnieta kobieto albo mezczyzno, nic ani nikogo tutaj nie poznalas! To jest anonimowe forum i to ze ktos kogos tu obraza czy wyraza sie w niestosowny sposob nic nie znaczy, tutaj nie trzeba pisac co sie mysli. Tylko to na co masz ochote ale skoro to traktujesz powaznie to wspolczuje. Widocznie w realnym swiecie jestes tylko marionetka do dymania wiec g...o wiesz i chcialas sie dowartosciowac Tu. Tak. I nawet jak tak nie mysle to mialem ochote ublizyc. Pozdrawiam tesknie buziaki trzymaj sie i co tam jeszcze chcesz:-*

po co się meczycie?autorka ma was gdzieś.na koniec i tak was wydymala,podszywy:-D