Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezsenność w wielkim mieście

1234 1235 1236 1237.....

Polecane posty

Gość wybrany numer nie istnieje
🖐️

Gość możetakmoże nie
Trochę inaczej niż zawsze :) http://www.youtube.com/watch?v=kQ9ORnAWqfw Nie napiszę o miłości Kolejnej piosenki Miłość sama we mnie śpiewać ma Nie chcę prosić o zbyt wiele Nic mi dziś nie potrzeba Doceniam to z natury mam Wiem jedno, że dostałam więcej niż Udźwignąć sama zdołam więc Wysyłam trochę ciepła Z mego głosu, z mego serca ahhh Jeżeli jutra nie ma ja nie przestaje śpiewać To moja sutra serca.. Wyciszam się W wodzie umarłam dawno teraz opadam na dno pozwalam sobie zniknąć Po prostu brzmię Chyba jestem jak ta tafla wody Odbijam w sobie świat I wasze biedne głowy Nie staram się was zmieniać Daje słowo Jedno chcę wam dać Obdarzyć was swobodą Chcę tylko żeby wszystko Śmiało do mnie zgłaszać Mówić co jest nie tak Za nic nie przepraszać Nie zaprzeczać kiedy stwierdzam, że to miłość Nie wątpić w wartość swoją nijak Jestem wariatką komu ufać jak nie sobie Wiem jeśli czuje.. a znalazłam właśnie w Tobie Odwagę, siłę i intelekt.. wątpisz? Zobacz gdzie stoimy.. dziś się pod tym podpisz Jeżeli jutra nie ma.. Żadne słowo Nie ma teraz znaczenia Nic nie nowego nie odkryje wiem W jednym punkcie Z biegiem czasu się zmieniam Nawet pamięć nie zatrzyma mnie Jeżeli jutra nie ma.. Więc wysyłam trochę ciepła Wysyłam trochę ciepła Spokojnej nocy bezsenni :)

Gość możetakmoże nie
wszelki duch ;) spałam wybaczysz ? :)

Gość gość
bezsenność tak bezsenna, że nawet wielkie miasto przy niej wydaje się tylko małą wsią.

Gość możetakmoże nie
Tym razem, bo ktoś wzbudził mój niepokój. Niepokój spowodowany tym ,że przy nim czuję spokój. :) To niesamowite, bo nie czułam spokoju, a tu nagle się pojawił. Pytanie czy będę umiała, przełamać w sobie utarte schematy i pójść inną ścieżką ? To logicznie rzecz biorąc awykonalne. To się nie zdarza. Tylko, że teraz kiedy mam czas pomyśleć. Wydaje mi się, że chcę. Chcę spróbować. Nie dla niego. Dla siebie. :) Wielka szkoda, że nie piszecie. Nie wierzę, że nie ma bezsennych. Raczej temat ginie w całym tym natłoku kafeteryjnego gie. :)

Gość bezsenność w wielkim M
Zaglądam. Wspominam z nostalgią tę płodną w bzdurki i bzdury bezsenność, topik. To chyba tęsknota za miłością była bezsennym natchnieniem i jakoś mi się chciało bajać. A dziś? Cóż...Dziś nie tęsknię za miłością, dziś kocham i nie chce mi się pisać. Chce mi się żyć pełną parą. Powodzenia możetak, wiedz, że podczytuję.

Gość Kot bezsenny
bezcelowo bezsenna noc

Gość gość
bezcelowo

Gość gość
bezsensownie bezsenna :P:)

Gość Kot na Kod
Może by tak wypełnić ją czymś? Będzie mnie bezsensowna.

Gość szarik na 102
Sensownie sensualna! Jak sobie pościelisz...taki tam sens ścielenia... Istnienia!

Gość gość
moja obecnośc Ci nie wystarcza?

Gość gość
🖐️ Wam sennej nocy życzę

Gość szarik _na 102
666 love

Gość Kot na Kod
Nie. A Tobie moja wystarcza?

Gość możetakmoże nie
bezsenność w wielkim M :) Czas biegnie jak szalony :) To już tyle miesięcy ? Cieszę się, że kochasz. Cieszę się bardzo. Szkoda, że dopiero teraz tu zaglądam. :) Nie czytam wstecz, bo trochę się boję spojrzeć na siebie wtedy. Dużo się zmieniło we mnie. Śpię zazwyczaj jak zabita. Znalazłam chyba miłość. Miłość, która była mi potrzebna i teraz staram się ją nieśmiało pielęgnować i nie pozwolić żeby mi uciekła, a to trudne jeśli chodzi o kochanie samego siebie :) http://youtu.be/-AdTIBdOlhk Spokojnej nocy bezsenni :)

Gość może takamoże nie
I jestem :) I nie wyszło w natłoku spraw. :) Nic straconego ? Wiem :) Spróbuje jeszcze raz. :) Pokocham siebie,a później jeśli los pozwoli pokocham Ciebie :)

Gość gość
Suwalki? :)

Gość gość
no i po śnie, pewno dziś nie zasnę, i będę się męczyć jak diabeł na pokucie.

Gość gość bezsenność
:-) zaglądam

Gość gość
psu w doope zajgladnij:p

Gość gość
Ku czci Jacka