Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgrtgrrthytr

POMOCY- BRZYDKIE MIEDZIANE WŁOSY JAK TO ZAFARBOWAC?

Polecane posty

Gość dgrtgrrthytr

Mam włosy długie za łopatki...Malowałam zawsze szamponem koloryzujacym na ciemno... Potem cos mnie podkusiło na rozjasnianie i byłam z tego prawie ruda z żółto-miedzianymi pasemkami :( Więc fryzjerka zafarbowała mi farbą niestety na mleczną czekoladę... Teraz po 2 miesiacach ta farba zeszła i znowu przebijaja te pasma cholerne:( Końcówki ciemny brąz, a tak poza tym to mają miedziany kolor moje włosy z takimi pomaranczowymi i żółtymi pasemkami :( Poradzcie na jaki kolor zafarbowac :( co zrobic nie mam juz siły :( Na dodatek są suche jak wiór.

Końcówki podetnij, nie ma ich co żałować, pewnie są tak zniszczone, że mogłyby robić za miotłę :) [bez obrazy] Rozjaśniane włosy trudniej przyjmują ciemny kolor, przynajmniej w moim przypadku tak było, że po miesiącu, dwóch po poprzedniej farbie prawie nie było śladu. Pofarbuj je znów, ale żyj jakiejś delikatniejszej farby, bez amoniaku. Acha i najlepiej jakbyś zaczęła olejować włosy. Jest taki indyjski olejek SESA. Poszukaj na wizażu, na kafe info o nim. Można go kupić na allegro. Naprawdę poprawia kondycję i nawilżenie włosów.

Gość dsfghdfghjfghhjk
zafarbuj najpierw na ciemny braz poczekaj troche jakies kilak dni i dawaj jakies odzywki potem rozjasnij je czyms innym jakis blond czy ciemny blad robir filmiki o swoim zyciu http://www.youtube.com/watch?v=3r9a-8vJO4s

Jeśli chodzi o kolor natomiast, to zależy w jakim jest Ci dobrze. Podobnie jak Ty, rozjaśniłam [ miodowy blond, który zrobił sie po jakimś czasie nijaki ], a teraz pofarbowałam włosy na dziki kasztan. Są zajebiste 🖐️

Gość dsfghdfghjfghhjk
zafarbuj najpierw na ciemny braz poczekaj troche jakies kilak dni i dawaj jakies odzywki potem rozjasnij je czyms innym jakis blond czy ciemny blad robir filmiki o swoim zyciu http://www.youtube.com/watch?v=3r9a-8vJO4s

Gość hyjyjyukuy
Naturalny kolor włosów mam ciemny blond... Mam tez ciemna oprawę oczu i niebieskie oczy... Cera taka raczej jasna, ale nie całkiem blada. Myślę,że brązy to najlepsze wyjscie dla mnie :(