Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagus5

wpadka?

Polecane posty

Gość Dagus5

od 4 dni wydzielam duża ilosc sluzu wczoraj gdy sie kochałm z chłopakiem pekła nam prezerwatywa czy to mozliwe zebym zaszła w ciąże??

Zrób test,śluz wydobywa się przed miesiączką.Ale jeśli pękła wam prezerwatywa to jest możliwość zajścia w ciąże

Gość Dagus5
ale jeżeli to sie stało wczoraj to czy moge jescze jakos temu zapobiec??

Gość Dagus5
a żadnymi domowymi sposobami nie da rady. bo jak tylko zauwazylismy ze pekła to od razu poszłam sie załatwic

Gość nie ma domowych sposobów
poza tym "załatwić się"? przecież facet ci nie wkładał w cewkę moczową.

to ze poszłaś się załatwić nic nie pomoże przecież nasienie trafia do pochwy a nie do cewki moczowej... nic Ci się w ten sposób nie wypłuka... a to czy mozesz byc w ciąży to zalezy czy miałaś dni płodne czy nie...

no jeżeli poszła się załatwić to tak jakby to powinno spłynąć ale przecież nie spłynie bo nie sika się pochwą...

Gość Dagus5
miałam przynajmiej nadzieje ze cos pomoże... a okres mam nieregularny ale juz jakos powinnam dostac

Gość Dagus5
a dni niepłodne sa tydzien przed tak??

okres występuje najpóźniej do 14 dni po owulacji z tego co wiem ale ok 10 dni przed nim jest dopiero bezpiecznych także nie ma się co martwić:)

Gość nie ma domowych sposobów
no tak tylko spodziewanie się miesiączki w danym dniu nie jest równoznaczne że w tym dniu miesiączka nadejdzie więc radzę się nie sugerować taką wyliczanką że 10 dni przed jest na bank bezpieczne.

no dokładnie wtedy trzeba być w 100% pewną kiedy była owulacja... ale z tym przeciez nie jest tak łatwo ja niestety pomyliłam się i przytulanie było w dniach płodnych ale póki co nic z tego nie wyszło...

ja na Twoim miejscu bieglabym po tabletke 72h ... nie steresuj sie i nie szukaj rozwiazania w teorii tylko dzialaj!!!

Gość purpleturtlee
Podziwiam spokój internautki i pomysł, żeby najpierw uderzyć z tym na forum, kiedy już lecą jej 72h :)