laska123405 0 Napisano Marzec 16, 2012 Jakie są najlepsze prezerwatywy ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bialamasajka Napisano Marzec 22, 2012 To zależy jakie wam będą odpowiadać. Kazdy ma inne preferencje. Niektórzy lubią prążkowane, inni zwykłe. Ja w ogóle za nimi nie przepadam. Używamy ich tylko w dni płodne, a okreslam je sobie afrodytą. W dni niepłodne nie zabezpieczamy się. Jesli chodzi o markę to durexy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość my używamy durexy Napisano Marzec 22, 2012 extra safe, raz kupiliśmy prążkowane i dla mnie różnicy nie było ale mój mąż mówił, że fajnie było :) Raz tylko kupiliśmy takie tanie za 3 zł z gołą babą na opakowaniu (innych nie było w aptece, na takie panie farmaceutki mówią "krajowe") i od razu pękła przy pierwszym razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 22, 2012 "my używamy durexy" My używamy (kogo? czego?) durexów, jeśli już chcesz odmieniać. Wszystkie są takie same, wszystkie przechodzą odpowienie testy, tylko muszą być przechowywane w odpowiednich warunkach i odpowiednio zakładane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość my używamy durexÓW Napisano Marzec 22, 2012 faktem jednak jest, że te tanie pękły, a durexy przez tyle lat nigdy nas nie zawiodły, więc piszę tylko o swoich osobistych doświadczeniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Marzec 22, 2012 Mi durexy pękły 4 razy, rosetex czy conamore nigdy. Osobiście użawam, że conamore są najlepsze, zwłaszcza te dodatkowo nawilżane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość my używamy durexÓW Napisano Marzec 22, 2012 ekstra safe są grubsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach