Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjloij

Młode mamusie.

Polecane posty

Gość mloda spontaniczna :)
To wcale nie prawda ... a zreszta co z tego przeciez nie liczy sie w tym co dziecko chodzi jakich kosmetykow uzywa i czy ma wozek nowy za 4 tys czy uzywany za stowke liczy sie milosc do dziecka ...

Gość ja mam 24 i jestem w 1 ciąży
To akurat b. dobrze świadczy o Tobie, że chcesz ponosic konsekwencje tego i dalej sie uczyc. Ja tylko mowie, ze dziwie sie jak ktoś w tym wieku się świadomie decyduje na dziecko. Ja Ci życzę zdrowka i wytrwalosci. :)

Gość Tyśka_17
ta "wyzej" poprostu nas prowokuje .:) nie zwracajmy na nia uwagi

Gość lkjloij
młoda dobrze mówisz :)

Gość do tej wyżej
ciekawe czy jak nie będziesz miala za co wykupic dziecku lekow w aptece to też będziesz piździc ze liczy się tylko milosc. Żeby cie zycie nie sprowadzilo brutalnie na ziemię. Twoim tokiem rozumowania jak kogoś na dziecko stac to znaczy ze go nie kcha, dojrzalosc 1 klasa.

Gość lkjloij
ja mam 24 i jestem w 1 ciąży nie no to fakt, niektóre to przerastają same siebie. Tyśka tak mnie ona też wkurwia :)

Gość Tyśka_17
ja tak samo koncze szkole. cala ciaze chodzilam do szkoly i mam zamiar ja skonczyc.

Gość też młoda mama
uważam że dziewczynom które urodziły w młodym wieku należy się pewnego rodzaju podziw za to że podjęły się wychowania dziecka a nie wyrzuciły go do śmietnika czy oddały.. tyle się teraz słyszy o tym że matka zabiła własne dziecko. chociaż takiej kobiety nie należy nazywać matką. i czy taka kobieta jest więcej warta od ,, małolaty,, która zdaniem niektórych się puszczała ale która wychowuje swoje dziecko i chcę dla niego jak najlepiej?

Gość gorąco mi jest
wiedziałam że tu kłótnia, młode mamy nie przejmujcie się tymi starymi purchawami

Gość mloda spontaniczna :)
Ja urodzilam dziecko na rok przerwalam szkole owszem ale nigdy nie myslalam zeby calkiem zrezygnowac ze swojej edukacji teraz mam 21 i juz ukonczylam prawie ala liceum i zamierzam dalej sie krztaucic i dziecko w niczym mi nie przeszkadza:) Wrecz przeciwnie

Gość lkjloij
ja przerwałam teraz szkołę ale nie z powodu ciąży bo jeszcze o niej nie wiedziałam tylko z własnej głupoty, ale kiedy się dowiedziałam że urodzę to wiem że podejmę się ponownie szkoły, bo teraz tu chodzi o przyszłość dzieci a nie tylko moją.

Gość dobrze wiedziec ze w wieku
23 lat jestem stara purchawa hahahaha

no widac po twojej pisowni jak się krztaUcisz hahaha

co innego wpasc, co innego świadomie zrobic sobie dziecko ! gdy sie nic nie ma nawet elementarnego wykształcenia i wiedzy o życiu, a facet niech zapierdala na budowe zarobic na pampersy z biedry bo zachcialo sie słodkiego bejbusia żeby sie na nk pochwalic :D

Gość też młoda mama
ja zrezygnowałam ze szkoły na początku 3 klasy technikum ale nie ze względu na ciąże bo wtedy nawet jej jeszcze nie planowałam. po prostu wyjechałam wtedy z Polski. Ale nawet jak bym nigdzie nie jechała to i tak bym zostawiła szkołę. nie interesowało mnie to wcale. Ale mam zamiar zacząć naukę tu gdzie jestem jak mały pójdzie do przedszkola.

Gość mireczkowata
Tyśka17- a dlaczego tak wcześnie chciałaś zostać mama?

Gość Tyśka_17
bo kochamy sie z chlopakiem i chcielismy zalozyc rodzine. poprostu..