Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depresisss

pytanie o smierc

Polecane posty

Gość depresisss

wlasnie chce sie zabic jestem pewna tylko musze wiedziec dokladnie ile tabletek i jakie mam wziasc prosze odpiszcie szybko

Gość ojojojojoj
jak możesz myśleć o śmierci?dlaczego sie chcesz zabić

Gość lek
możesz byc nikim dla świata ale dla kogos możesz byc całym swiatem....ja Cię proszę nie rób tego , nic nie jest warte więcej niz ludzkie życie , módl się do Boga , on Ci odpowie na każde pytanie , tylko go słuchaj...

powieś się... ty nie chcesz się zabić chcesz aby ktoś ciebie wysłuchał. idź z kimś pogadać.

Gość depresisss
ja nie warta jestem niczego odpiszcie na pytanie

Gość owocowyMietus
nie rób głupot

choo na piwo, pogadamy i depresa Ci przejdzie, a juz na pewno nie bedziesz chciala popelnic samobojstwa ;)

Gość autor tematu pojechał
nie badz egoistka i nie mysl tylko o sobie ale i o tych, ktorych pozbawisz obcowania z Toba kiedy przyjdzie Twoj czas, smierc sie o Ciebie upomni, nie bojaj, ze zapomni

Gość depresisss
wiecie wszysy beda szczesliwi jak mnie nie bedzie a juz na pewno rodzina

Gość owocowyMietus
napewno są osoby na którym na Tobie zalezy! Nie rób tego proszę, ja strasznie cierpię po samobojstwie ważnej osoby dla mnie! Wszystko sie uloży, nie rób glupot

Gość cllaryska
całe opakowanie m&m :P polecam, wypróbowane:D

Gość fdhgfhjrhj
lekami sie nie zabijesz, niepotrzebnie zatrujesz organizm, strasznie sie cierpi, wiem bo wzielam, chyba ze masz pavulon, kombinacja lekow musi byc odpowiednia na moj chlopski rozum- trzeba zwolnic akcje serca, rozluznic miesnie, zapobiec wymiotom, jest jeszcze okropny bol, wiec pasuje i to znieczulic, najlepiej byloby spac takze to nie taskie latwe ja popelnie samobojstwo przez skok z duzej wysokosci, powieszenia boje sie ale to naj sposob

Gość owocowyMietus
nawet nie wiesz jak to jest, jedna osoba odchodzi a problemy zostają... Każda śmierć to strata, której juz nie można cofnąć. Jesteś tu anonimowa, wysłuchamy Cie

Gość depresisss
fdhgfhjrhj wole jednak tabletki prosze odpiszcie w koncu jakie te tabletki i ile prosze to dla mnie b wazne

Gość owocowyMietus
fdhgfhjrhj ludzie zastanówcie się! tego nie da się cofnąć!! Proszę nie róbcie tego

To juz jest szczyt zeby dawac komus recepte na samobojstwo, wez sie dziewczyno w leb puknij! Autorko czemu nie chcesz dac sobie pomoc? Jest tu wiele osob dobrej woli, ktorym zalezy na Twoim zyciu, ale Ty wolisz wszystkich olac i uzalac sie nad soba. Daj ludziom szanse

Gość fdhgfhjrhj
wolisz wolisz, piszesz jak male dziecko, moze prowokujesz? to ci odp ze tabsami sie nie zabijesz, chyba ze masz odp leki masz? Jakie? Panadolem zniszczysz watrobe, wiec nawet nie probuj. Po nasennym bedziesz miec masakre, ja bylam otumaniona wiele dni, spalam 4 dni, istna masakra, za drugim razem bylam w szpitalu, narazasz wew organy i gowno z tego masz, watroba, nerki, zoladek, organizm dlugo nie moze dojsc do siebie, no i uszkodzisz sobie uklad na zawsze, jesli tego chcesz to bierz leki albo prowokujesz, albo jestes naiwna! i skad wezmiesz leki o ktorych pisze? znasz sie na tym, masz dostep do farmaceutykow?

Gość owocowyMietus
Nox Czarownica -> a Ty myślisz że jak schudniesz do 38kg to nie będziesz roślinką?

Gość fdhgfhjrhj
NIKT nie daje recepty, ja tez nie, ja jej pisze, ze gowno sobie ze zdrowiem uczyni bo umrzec po nazarciu sie tabletek nie jest latwo! nazarlam sie mieszanki wybuchowej psychotropow z lekami nasennymi i przeciwbolowymi, wiec wiem co mowie, jesli cche zrobic z siebie wraka czlowieka, niech ryzykuje

Gość fdhgfhjrhj
Polecam ci telefon zaufania, strone przyjaciele.org i absoluitnie podejmij sie psychoterapii jesli to nie pomoze, to mozesz powiedziec ze uczynilas wszystko mnie pomaga wolontariat, moze pomysl o innych, skoro nie chcesz swojego zycia to moze dasz je innym, tylu ludzi i zwierzat potrzebuje pomocy, masz zdrowe raczki, sluch i wzrok, moglabys pomoc

Dalas swoj przepis "na chlopski rozum", a wierz mi ze dla chcacego nic trudnego... Kazde zycie jest wazne i trzeba o nie walczyc!

Gość fdhgfhjrhj
zaden przepis, troche wiedzy z podstawowki nie zaszkodzi i na szczescie takich lekow nie da sie zdobyc ot tak sama nie znam odp kombinacji, gdybym znala to juz by mnie tu nie bylo nie cierpie prowokacji, a tym zaczyna mi to smierdziec mozliwe ze sie myle, dlatego wciaz dyskutuje

Gość lek
otóż to!

skoro to wiedza z podstawowki i jest to taki oczywiste, to po co to wypisywalas? Trzeba bylo uznac to za wiedze oczywista i sobie podarowac ten wpis. Moze i byla to prowokacja, ale jaka to roznica?! Lepiej 10 razy zareagowac wlasciwie na tego typu prowokacje niz miec znieczulice i olac kogos w potrzebie. Tak w ogole czemu chcialas skonczyc ze soba?

Gość też chce sie zabic i nie umiem
ja pierdole :( można sie tylko podrtruwac na smierc moze narkotyki , ale tez nawet nie wiem skad je wziac chujnia

Gość Głusi i ślepi ...
Pepi_ ja akurat widze ze to jedyna osoba ktora naprawde przejela sie problemem ;/

Gość depresisss
nie nawidze tego swiata i was zamiast wypisywac te brednie lepiej podajcie mi poradę na skuteczna smierc

Gość kasienkaabc...
przestań. We no przestań! To nie takie łatwe się zabić. Ja nie mam pracy, ale z zabijaniem się wiem, że to nie tak łatwo wymyslić

Gość teraz sie wypowiem ja
powierdzam. to nie jest takie proste. ja polknelam 70 tabletek i jak widac zyje.

Gość kjsjdjsshh
autorko żałosna jesteś i tak wiadome, że sie nie zabijesz, bo zwyczajnie jesteś tchórzem, gdybyś chciała się zabić skoczyłabyś z pierwszego, lepszego wieżowca, ale nie...Ty wolisz się użalać na forum. gwarntuje Ci, że jakbys w tym momencie dowiedziała się,że masz np. zaawansowaną fazę choroby nowotworowej, to byś się posrała ze strachu. Tak naprawdę wcale nie chcesz umrzeć, chcesz tylko w bardzo infantylny sopsób zwrócić na siebie uwage;] nie pozdrawiam