Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleczka:):)

seks po zerwaniu ze sobą

Polecane posty

Gość laleczka:):)

rozstałam sie ze swoim chłopakiem. Bylismy ze soba długo, nie chce do niego wracac ale mam okropną ochotę na seks z nim. Uwielbiam gdy mnie piesci. Brakuje mi tego.Czy powinnam mu to zaproponowac????

Gość Stavisky
zdecydowanie nie

Oo kurde, zdecydowanie nie polecam :) Mowię Ci z wlasnego doswiadczenia.. Wszystkie rany po rozstaniu juz się zagoily, az mi się zachcislo seksu z nim. Noi umowilismy się na piwo, a potem jasna sytacja - zrobilismy to... Tyle, ze on potem naciskaal zebym do niego wrocila, a ja kategorycznie odmawialam, bo nie chcialam byc z nim !.. I skonczylo się tak, ze wyzwal mnie od dziwek itp. ze przyszlam sie tylko poruchac..

Gość . .. ... .... .....
"I skonczylo się tak, ze wyzwal mnie od dziwek itp. ze przyszlam sie tylko poruchac.." :P :P :P :) :) :) :D

Hehehe no tak bylo ;) Ale do autorki: jak juz tak bardzo Ci się chce to idz do niego, zaproponuj :) Tylko to jest rozwiazanie do ludzi o mocnym charakterze, zeby sie potem takimi cytatami jak powyzej nie przejmowac no nie?;) A kim są tajemnicze kropeczki?

Ja też jestem w podobnej sytuacji, tyle że nadal mieszkamy razem, ale to jest coś na zasadzie kolega z koleżanką wynajmują mieszkanie. I też jak mam ochotę, na seks, to to robimy, ale ja mu powtarzam, że to tylko przyjacielski seks, bo on nadal chce być ze mną.