Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jellybaabe

Pierwszy raz i nocka u chlopaka, mama sie nie zgadza.

Polecane posty

Gość jellybaabe

Witam. Mam 18 lat, z chlopakiem znamy sie pol roku i jestemy w tym samym wieku. Mama wie ze chce zaczac wspolzycie z moim chlopakiem i nie ma z tym problemu, doradzila nawet zebym poszla po recepte na tabletki antykoncepcyjne (ktore juz od tygodnie zazywam). Chodzi o to, ze skoro ma byc to mój pierwszy raz, chce sie czuc komfortowo i chce duzo czasu wiec zapytalam sie czy moglabym zostac u niego na noc. Mama jednak sie nie zgadza, martwi sie co pomysli sobie o niej jego mama, ze pozwala córce na nocki u chlopaka bo jak ona byla w moim wieku to nie bylo mowy o nocowaniu u chlopaka. Co o tym myslicie? Jak przekonac mame ze nie ma w tym nic zlego i zeby nie myslala o tym co powiedza inni?

Gość uknown
a twój chłopak też ma 18 lat czy 19?..;/

To proste :) nie pytaj mamy tylko poinformuj że zostajesz na noc u chłopaka żeby sie nie martwiła gdzie jesteś.

A mi się podoba , ze szanujesz zdanie mamy :) Spróbuj ja przekonać, że mama twojego chłopaka też nie widzi w tym nic złego:)

Marzyciel co z tego, ze jest pełnoletnia? Dopóki się sama nie utrzymuje dorosła nie jest...

Gość szybkooooo
to może niech chłopak zanocuje u ciebie?

Poza tym po co walczyć z taką fajna mamą? Jest tylko człowiekiem i ma prawo do swoich obaw.