Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość świnka:)

Diety

Polecane posty

Witam! Jakiś tydzień temu zaczęłam odchudzanie. Niestety brakuje mi motywacji i wsparcia. Mam 165 cm wzrostu i startuje z wagą 84 kg:( marzę żeby zrzucić jakieś 20 kg. Jest ktoś kto chciałby się przyłączyć i nawzajem wspierać? A może któraś z was może podzielić się dobrymi radami? Będę wdzięczna za każdą pomoc!!!:)

a jaką dietę stosujesz? Ćwiczysz? Mi najtrudniej zmobilizować się do regularnych ćwiczeń:(

Witam...Ja praktycznie nie ćwiczę, bo mam aktywny żywot...Od 28 dni jestem na diecie 500 kalorii, ale oczywiście jej nie polecam, bo to ostra jazda po bandzie. Jedz 5 posiłków o regularnych porach: śniadanie: serek wiejski ze szczypiorkiem, biały jogurt lub kromka razowca z polędwicą, albo pomidorem; II śniadanie: jabłko, jogobella light, lub szklanka kefiry 0% obiad- gotowana pierś z kurczaka z warzywami, zupa warzywna na rosołku, rybka na parze, sałatka z ogórkiem, pomidorem, sałatą lodową i tuńczykiem; podwieczorek- owoc, serek wiejski, lub 2 wafle ryżowe z pomidorem albo ogórkiem, zupa na rosołku z warzywami, jogurt biały, albo jajecznica na pomidorze, bez tłuszczu ze szczypiorkiem...

dzięki za rady:) niestety nie potrafię całkowicie zrezygnować z pieczywa ale przerzuciłam się na chlebek razowy:) jadąm podobnie jak napisałas:) a czemu ty stosujesz aż tak wyniszczająca organizm dietę? 500 kcal to przecież dużo za mało! Ja staram się żeby było ok 1200:-) a ćwiczysz?