Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Jaką substancję ma w sobie kreda, że tak strasznie uzależnia?

Polecane posty

siedze na wykładzie i mysle o tym że wróce do domu i wgryzę się w nią, wyobrażam sobie jej smak, i zapach tynku...

Gość ma duzo bialka
pewnie ci go brakuje

Gość śpiąca jestem niemożebnie
a moze wapn?

Gość BellaSwan_on_
miałam to samo jak byłam dzieckiem ;-) n a przerwach brałam krede z tablicy i ja...jadłam. masakra jakas. teraz jak czasami widze krede to tez mam ochote na jedzenie...pewnie nienormalna jestem

Czkawka! wiedziałam, że będziesz. ufff mam dziś randke i się boje 😭 tyleeeeeeee sie pozmieniało

może wapń nie wiem, białko to może, bo nie jem mięsa... ale najbardziej lubie smak kredy... nie do opisania, nie to co tabletki takie bezpłciowe skizto, z kim? :D bywałam tu tak z doskoku ale widocznie nie wpadłysmy na siebie

tzn mnie tu wgl nie było :D:D Ma na imie Mateusz, ma 21 lat i jest studentem inżynierii produkcji. Taki pasujący do mnie. Blondyn, zielone oczka. Achhhh, słodki jest :D:D

brzmi nawet nieźle...chociaż imie Mateusz..czy ja wiem.. a co z chlopakiem? tzn byłym? mi sie dzisiaj śnił pewien łysy gosciu... i że ja coś z nim teges :O od razu pomyślałam o TObie :D

Gość śpiąca jestem niemożebnie
Czkawka jesteś PMP90 i się nie wyprzesz 😠 i nie kasuj topików które zkładam 😡

chrzanie łysych... doszłam do wniosku, że to jego obijanie sobie mordy w klatkach patologią zalatuje i ja to za wysokie progi na jego nogi :classic_cool: Zresztą Lookrecji sie nie podobał on i powiedziała, że on nie ma tego czegoś co mam ja. Pokłóciliśmy się potem no i tyle z tego było :d

myslalam że Cie to kręci :D oo to znowu z Lookrecją ? no ale co fakt to, Ty mi pasujesz do grzecznego chłopaczka z wyzszych sfer, najlepiej z fajnym fryzem nie kasuję niczego :D nie mam takiej mocy :(

pomóż mi pojąć decyzje: umówić się z nim w parku który mam obok domu, czy ma po mnie przyjechać i pojechać do wielkiego Chorzowskiego? a może mnie poćwiartuje.... dupa kurde nic nie wiem.

do chorzowskiego parku rozrywki? :D hm no ja na pierwsze spotkanie pewnie bym poszła do parku koło domu... student z autem to jakiś niegłupi :classic_cool: może niech przyjedzie autem do parku pod domem, to sie przynajmniej zoreitnujesz czy nie jeździ karawanem albo fiatem pandą :O

przyjedzie do mnie pod dom właśnie. :D:D właśnie fajny jest bo zadania z matmy mi też robi haha. Słodziutki jest. wiem, ze ma BMW a te auta źle mi sie kojarzą :O

grunt, że w ogole ma prawko :D bmw mafia? :D no ale jak nie jest łysy to chyba nie ma sie czego obawiać....

och moj ex sie pojawił na gg :D czasem mam takie wrażenie, że my sie wcale nie rozstaliśmy ;) (chociaż od ponad roku nie mamy kontaktu :O ) ileż ja bym dała żeby go odzyskac! 😭 :(

aha, to tak jak mój sposób na podryw :classic_cool: stoje, patrze i czekam na cud. Powodzonka :D:D Mi z tego nic nie przyszło.

ciuchy juz wybrałam :D:D umyje sie, tapetke zrobie to 40 minut maks, więc luz :D:D

ale z kim tak miałaś ? też z exem czy jakims obcym totalnie ? :P oj tam cud, jak facet jest na tej samej planecie, mówi tym samym językiem i ma do mnie kontakt to móglby sie odezwać... móglby😭 :( :(!

a dlaczego Ty do niego nie napiszesz? I jakiś fajny ten Twój exe? Bo tak ciągle o nim wspominasz.

Gość Agnieszko Cieslik apleuje
daj mu dupełki :)

Michał, ty jakiś nienormalny jesteś. Gówno Cie obchodzi czy WGL je miałam okazje stracić :O

oj fajny fajny... :( i przystojny... śliczniutki :( niski..ale ładnie zbudowany, jak chcesz to też wysle Ci jego fotke :D nie moge napisać bo nie wiem jaka bylaby jego reakcja... zreszta wyciagnełam do niego dłon a on to olał 😭