Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondi92

kobieta z kobietą

Polecane posty

Jestem ciekawa ile z Was drogie Panie myślą/myślały o spróbowaniu pieszczot z kobietą? Mimo wszystko ciężko znaleźć kobiety do eksperymentowania, bo się niektóre wstydzą ;-) może do jakiejś starszej będę miała szczęście. xD Co sądzicie w ogóle o takich eksperymentach jakie serwują sobie niektóre kobiety?

A po co zastanawiać sie co myśli ktos tam na nasz temat??! Masz 1 zycie, jeżeli masz ochote na sex z inna to po co to analizować?! Kobiety są pod kazdym wzgledem lepsze od facetów ;)

Nie chodzi mi o żadnej opinii ludzi z zewnątrz.. Jedno życie dlatego właśnie chce próbować i smakować ;-) tylko problem w tym, że w miare młode kobiety mają z tym problem. Niby odważne, a jednak jakieś wstydliwe, jeśli chodzi o jakieś zabawy z kobieta.

Jestem w zw. z dziewczyną ma 19l ja 17, wiec chyba nie jest zle z młodymi dziewczynami. Wydaje mi się że raczej 20+ jest gorzej, ale nie wiem :) Tylko, że być może szukasz nie tam gdzie trzeba, u nas to nie jest ciekawość, sam seks. Czytałam tu kiedyś że dużo dziewczyn ma takie fantazje, więc pewnie znajdziesz.

Większość jest chętna jak stuka w klawiaturę na co to ona by nie miała ochoty ;-) pijanych nie będę ruszać wtedy są ciepłe, ale daj spokój :-D nie jestem desperatką, żeby pijaną kobietę rozbierać :-)

Otóż właśnie to dla mnie odpada. Bóg wie co takie odwalają skoro tak się kleją, no mniejsza. Chodzi mi po prostu o normalną kobietę najlepiej starszą ode mnie ;-) górna granica to 35 lat ze względu na to ile ja mam lat ;-D nie szukam tez lesbijek szukam normalnych kobiet ciekawych eksperymentów z kobietami albo BI. ;-)

Wiem , że normalna ;- ) ale większa cześć lesbijek wygląda jak chłop tyle, że z cipą.

To typowy stereotyp. Heteroseksualne kobiety też sa pasztetami, babochłopami zaniedbanymi, ja znam 3 less i tylko 1 mi sie nie podoba z wygladu :)

Gość zornaa
ja mam 21 lat, i fantazja pt. kobieta z kobietą to moje największe marzenie erotyczne :) Niestety mam faceta i nie wiem co z tym fantem począć

Ja znam paredziesiąt i podoba mi się z jedna. Stereotypem się nie kieruję

zornaa też miałam za każdym razem fantazje erotyczną z kobietą kiedy miałam faceta teraz już od pewnego czasu nie mam, bo chcę spróbować z kobietą, żeby zaspokoić swoją ciekawość. Wiem, że jeśli bym znów była w związku moja ciekawość kobiety znów wzrosła by to maksimum. Ale chyba nie trafię na odważną kobietę ;-D

Gość zornaa
a skąd jesteś?

Gość zornaa
cóż, więc akurat w tym przypadku nie mam co gdybać na twój temat. Daleko od siebie mamy :D

Gość do garów głupie baby
cipa jest dla facetów !! Tylko głupoty Wam w głowie !! Do garów i sprzątania marsz, obiad jutro gotować dla męża !!

Gość Uroczy Roman
Lizanie cipy

Gość katr!na
kobieta z kobietą lepszego układu nie ma;)