Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RaZR

Słowo "KOCHAM" już dzisiaj nic nie znaczy!

Polecane posty

Gość RaZR

Zeszmaciliście znaczenie tego słowa, zarówno mężczyźni jak i kobiety. "Kocham Cię" można powiedzieć trzy razy w życiu. Jak się kobieta oświadcza wtedy mówimy "kocham Cie, po ślubie raz i jak kobieta urodzi nam dziecko wtedy też raz i ewentualnie podczas jakiejś ciężkiej choroby można powiedzieć.

Gość ..............?
kobieta się oświadcza?

Gość snickersoooo
jak się kocha to się to mówi osobie kochanej. nie raz nie dwa a ciągle, ale owszem niektórzy przeginają każdej swojej kobiecie/ każdemu facetowi mówią kocham jakby to nic nie znaczyło. a od kiedy to się kobieta oświadcza ?

Gość RaZR
Ja wy piszecie w każdym smsie, na każdym spotkaniu, gdziekolwiek byście nie byli mówicie sobie po pięćdziesiąt razy "KC" to te słowa nie mają już takiej mocy o ile są prawdziwe.

Gość snickersoooo
KC to nie jest "kocham Cię" to skrót wymyślony przez sweetaśnych małolatów którzy się lofffciają ale to nic z miłością nie ma wspólnego. słowo kocham od osoby którą się kocha i która Ciebie kocha zawsze ma moc o ile jest szczere.

Gość RaZR
Miałem na myśli to że to kobieta zawsze pierwsza zaczyna pytac o te sprawy i wtedy by utwierdzić ją w przekonaniu że jest tą jedyną można powiedzieć "KC" i jak powiesz to dopiero drugi raz to ma to wtedy znaczenie. Co innego jak wczęśniej usłyszała to od Ciebie tysiąc pięćset razy to już wtedy dla niej to nic nie znaczy.

Gość Jasnowłosa Venus
powiedzieć kocham można, ale o miłości nie świadczą słowa tylko czyny. mój były pierwszy powiedział mi, że mnie kocha, a jak miał okazję to udowodnić to uciekł z podkulonym ogonem. śmieszne..

Gość snickersoooo
widać że mało wiesz o miłości. jak się napradę kocha to chce się tym dzielić z drugą osobą, a ta druga osoba chce być obdarowywana miłością i nie tylko gestami ale i słowami. a ten durny skrót KC nie ma nic wspólnego z Kocham Cię

Gość RaZR
Ale się przyjebałeś. Piszę w skrócie bo mi się nie chce długo pisać ale proszę "KOCHAM CIE" Lepiej? Jasnowłosa Venus - masz racje! o miłości świadczą czyny a nie słowa zwłaszcza u kobiet, które co innego mówią a co innego robią. Jeśli mężczyzna jest z kobietą , spotyka się z nią, zaprasza, spędza wspólnie czas, to jego czyny mówią za siebie i słowa są tylko dodatkiem.

Gość Nonenron
Zasadniczo bierze się to stąd iż ludzie niestety częściej niż się wydaje budują swoje związki na kłamstwie i iluzji.

Gość moniqqqqqq
nie przyjebałem się tylko skoro mówisz że co po niektórzy zeszmacają słowo :kocham Cię' to sam go nie zeszmacaj. a do czynów zawsze są dobre i słowa. wiele kobiet lubi usłyszeć Kocham Cię. i jest im to potrzebne

Gość Jasnowłosa Venus
każdy lubi słuchać kocham cię, wiadomo. mam na myśli taką sytuację kiedy facet może udowodnić kobiecie, że jest dla niego najważniejsza. mój przykład - kiedy zaproponowałam swojemu facetowi wspólne mieszkanie, nagle okazało się, że nie jest na to gotowy, że będzie miał dalej do pracy, że cały dzień byśmy byli poza domem w pracy itp. tak się zachowuje ktoś, kto kocha? raczej nie :(

Gość turkusowy :)
ja miałam kilku facetów w życiu, ale Kocham Cię powiedziałam i mówię tylko jednemu- męzowi:) Tamtym wczesniejszym facetom na ich wyznania odpowiadałam "ja ciebie też" :)