Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 13letniadziwczyna

Skrzepy podczas okresu, normalne?

Polecane posty

Gość 13letniadziwczyna

Mam 13 lat, miesiączkuje od 8msc. 1 okres był normalny (5dni) bez skrzepów, 2 trwał 9 dni i był po pół roku i w 2 dniu okresu były skrzepy, ale tylko przez jeden dzień, 3 okres trwał 4 dni i był bez skrzepów, a czwarty (teraz) trwa już3 dzień i też są skrzepy, ale nie tak często. Są duże (jakby koło ośrednicy 2-3cm). Czy to normalne? A czy to możliwe żebym już miała miesiączki regularne? 1 okres był 21 lipca a drugi po pół roku i zaczął się 11stycznia a skończym 19.01 , trzeci był 16-19 lutego, a czwarty od 14.03 do teraz i zawsze pojawia się w środe. (?) Prosze o pomoc nie każcie z nikim porozmawiać tylko dosradźcie. Te skrzepy są co 30-50min.

Gość 13letniadziwczyna
Hallo!!!

Gość Kaska300
Tez mam skrzepy w trakcie miesiaczki.a pierwsze 2 miesiaczki,byly normalne.pozniej przez 7miesiecy mialam godzinne plamienia kilka razy w miesiacu i musialam isc do gina.dostalam tabletki na wywolanie i bylo ok.jezeli cos cie niepokoi,to porozmawiaj np z mama .

Gość zakręcona bardzodd
nie przejmuj się wszystko jest ok tez tak czasami mam, czasem załóż wtedy podpaskę zeby tampon ich nie zatrzymywał w pochwie

Gość looplai
Niby to normalne bo skoro się złuszcza endometrium to musi jakoś wyjść, ja tak miałam przez kilka lat ale w końcu skrzepy zamieniły się w takie suche brązowe wióry, postanowiłam sprawdzić co się dzieje. Diagnoza torbiel czynnościowa, która próbowalismy leczyć hormonalnie ze skutkiem zerowym, wylądowałm w szpitalu. Okazało się, ze to był potworniak, od tego czasu miesiączki mam bezskrzepowe.