Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renataigorek

prosze o pomoc w rozszerzeniu diety

Polecane posty

Gość do autorki tego wątku
dawałam i daję enfamil premium lipil 1 maly ma teraz 5 mcy dajemy najwiecej z hippa, z gerbera chyba tylko jablko i jarzynowa i z bobovity moze z raz cos dawalam. zaczelam od marchwi, wyszly plamy na polikach, przestalam dawac jakies 2 dni, po czym dalam jabluszko, plam nie bylo, wiec dalam po 3-4 dniach dynia z ziemniakiem, nie bylo plam, dzis pierwsza jarzynowa i czerwone policzki, wiec pewnie za wczesnie wrocilam do marchwi

Gość renataigorek
Czy mogę podać dziecku sałatkę z ogórków konserwowych i papryki, czy lepiej podać ogórek i paprykę osobno, jak myślicie?

Gość renataigorek
co za prostacki podszyw!! to nie masz kolorowo. wiesz u nas sie okazalo ze trzeba bedzie zmienic bebilon pepti na nutramigen- bo atopowe zapalenie skory mu nie chce zejsc:(juz tyle masci stosowalam. a powiedz mi bylas u alergologa?? ja mam skierowanie,ale wiem ze na takich malych bobasach nie robi sie badan alergologicznych

Gość renataigorek
pediatra cos mowila ze maja wycofac hippa bo podobno przesladzaja swoje produkty,ale ona jest dziwna bedziemy zmieniac,bo kiedys kazala mi dawac zwykla herbate tylko ze taka bardzo blada,a inny lekarz powiedzial ze te pediatra jest nie powazana,wiec co lekarz to inna teoria

Gość renataigorek
Daję niemowlęciu kupę cukru w herbatkach, ale sram się, że produkty Hippa są dosładzane. Co za durnota ze mnie.

Gość renataigorek
powiedzcie mi ludzie,a raczej dziewczyny po co piszecie takie glupoty?? po jakiego chuja sie podszywacie?? czy siedzicie caly dzien przed komp obzerajac sie a pozniej na kafe sie zalicie ze jestescie grube?? na bank bo tylko grube swinske baby sa takie wredne i podle

Gość renataigorek
Jestem spasłą maciorą i mąż patrzy na mnie z obrzydzeniem, sorry że mierzę was własną miarą :( Moje dziecko też będzie spasłe i bez zębów po tych słodkich herbatkach. Będzie tak nieszczęśliwe jak ja.

Gość renataigorek
dobra zeganm was kretynki:):) milego uzalalnia sie nad soba:)

Gość ekipa kafeee
Nareszcie :)