Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helenkaaaharperowna

pieluszki Helen Harper-używał ktoś?

Polecane posty

Gość Asdasd
Wszyscy zachwycają się pieluchami Dada, a Helen Harper są złe. Problem w tym, że to te same pieluszki, różnią się jedynie wzorkiem nadrukowanym na pieluszce. Pieluszki te produkuje w swojej czeskiej fabryce belgijski koncern Ontex. Zresztą z tej samej fabryce powstają pieluszki pod nazwami własnymi sieci handlowych Tesco, Auchan, Carrefour i kilku innych, ale dla nich pieluchy są gorszej jakości i często mają gorsze zapięcia, brak elastycznych boków, mniej chłonne wkłady itd., ale są za to tańsze parę złotych na paczce. A popularna plotka, że Dady produkuje Pampers to bzdura. Koncern Procter & Gamble Co., który jest właścicielem Pampersa produkuje i sprzedaje towary tylko pod własnymi nazwami.

Gość gość
Helen harper tak jak i pampersy pomarańczowy to jakaś pomyłka. Koszmar. Pomarańczowe kupiłam raz, harper dostałam. Żadnej paczki nie zużylam do końca. Przecież te pieluchy w ogóle się nie trzymają pupy. A co do innych. Przy pierwszym zaczęłam od Daty ( 2013 rok) i tak zostało. Pampersy używałam, jak dostałam (zielone), ale irytować mnie rozmiarowka- dziecko nie mieściło się w 3, chociaż sądy nosiło jeszcze ponad p miesiąc. Rz kupilam któreś z rosmana- tez wielka pomyłka- od dziecka następnie czuć było mocz. Pampersy zaczęłam kupować jak mały miał ok roku, kiedy zaczął chodzić, biegać, ciągle się schylac kucac itp. Bo lepiej się trzymały pupy. Przy obecnym maluchy postanowiłam dać szansę innym pieluchom. Miałam jedynki z pampersa zieline, te nowe dady, 2 rodzaje z rosmana, a w szpitalu były chyba happy. Szpitalne sztywne. Na rosmanowskich mega odparzenie- ale to może przypadek. Jednak sztywne, mocno czuć mocz. Pampersy niby ok... ale kilka razy dziecko miałam mokre!!! Pieluchy przeciekaly, chociaż często zmieniam. Dada - super. Rzeczywiście jest jeszcze lepsza niż ta z 2013 roku, bardziej miękka. Teraz synek ma 2 miesiące, używam nr 2. Kupiłam tez pieluszki Libero - cienkie, fajne. . Mają przy rozmiarzey dwa znacznik wilgotnośc****eluchy. Dla mnie na razie wygrywa Dada. Zobaczymy, jak będzie dalej. Mam jeszcze- (dostałam)- rozmiar 3 z pampersa, 4 z auchana, a i tez 4 pampersa zielonego zostały mi po syarszym synku, bo on bez pieluch. Póki co Dada nr 1. A Helen harper do tej pory gdzieś się walaja po szafce, te co zostały. Nawet nie wiem, jaki to to rozmiar, bo nie mają napisane na pieluszce. Używać nie zamierzam.