Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznanski kwiatek poIny

czy można jeść kawior oraz sery pleśniowe w 5 miesiącu ciązy i pić mało szampana

Polecane posty

Gość buhahaha kafeteryjne kwoki
wiesz kochana,ja ci zycze bys chociaz raz stanela przy takim kawiorze,ktory lezy na polce w sklepie:) Ty myslisz,ze prawdziwy kawior ot tak sobie leze na polce w pierwszym lepszym sklepie? Buhahaha!

Gość buhahaha kafeteryjne kwoki
wy chyba pod pojeciem kawior macie na mysli ikre z plotki lub leszcza,zlowionego w pierwszym lepszym stawie i podbarwiona barwnikiem do jajek wielkanocnych.

Gość Iwwonna!!!
bez przesady, wszystko można jeść z umiarem... nie róbcie tu jakiejś paranoji! piwo bezalkoholowe też spokojnie można pić.

Gość ojoj26
ej no uwazam ze przez 9 miesiecy mozna sie bez alkoholu przemeczyc.a i bez serow plesnowych mozna zyc. sushi w ciazy jadlam ale bez wedzonych i surowych rybek a tylko wegetarianskie lub z tunczykiem-bez przesady bo ryz i sos sojowy raczej nikomu nie zaszkodzi. a poza tym nie wszyscy tez maja ochote na sushi w ciazy bo ma jednak specyficzny zapaszek:)przynajmniej dla mnie. a na koniec ciazy to jadlam duzo curry rzeby urodzic-glupia oj glupia ja :P bo nie dzialaja te wynalazki:D nie wariujmy do konca ciaza to ciaza nie choroba ale lepiej tez zapobiegac nic leczyc:) puszczam oczko:)

Gość gość
Nie wiem jak można pić alkohol w ciąży. Dziecko piszecie że zdrowe. Ok.... Zobaczysz po 12-15 latach bo dopiero wtedy to wychodzi, tak samo jak jedzenie niedrowych rzeczy albo przez całą ciążę objadanie się np: chipsami. Czy tak trudno na okres ciąży dla dobra maluszka prowadzić jak najzdrowszy tryb życia???

Gość gość
Ciekawe co te co "nie mogą wytrzymać" zrobią jak na krzywej cukrowej wyjdzie im cukrzyca ciężarnych. Przy niej ograniczenia typu alkohol i sery pleśniowe to żadne ograniczenia. Ograniczenia jedzeniowe dopiero się zaczynają.