Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-=92NaObcasach

Piękne do lata :)

Polecane posty

Gość ojgz
czemu nowy temat robisz? tamtego nie ma?

Początkowo może nie miałam jakiejś mega mobilizacji, i muszę też przyznać że nie za bardzo się starałam, przykładałam czy cokolwiek robiłam żeby schudnąć czy lepiej wyglądać. Można nawet powiedzieć, że jadłam normalnie, a do tego też zdarzało się dużo słodyczy.. ;/ Jestem na siebie wkurzona z tego powodu, i też rozczarowana. Do wakacji zostało naprawdę mało czasu, bo praktycznie 3 miesiące. Nie chcę przez kolejne wakacje wyglądać przeciętnie, i żałować że nic nie zrobiłam.. Dodam też że jestem niska mam 162 cm wzrostu, na dzień dzisiejszy ważę różnie raz więcej raz mniej. Kiedyś utrzymywałam wagę ok 46, 45 kg, do tego też sporo ćwiczyłam, i naprawdę byłam bardzo zadowolona z swojego ciała, miałam bardzo płaski umięśniony brzuch, fajny tyłek, i zgrabne łydki i uda. Odchudzanie nie sprawiało mi problemu, lubiłam to i lubiłam ćwiczyć. Potem miałam trochę problemów, zmiana szkoły, depresja i przytyłam do 55 kg, to było 3,5 roku temu, moja najniższa waga to było 46,8 kg które miałam 4 miesiące temu, teraz ważę 49,5. Może to dziwne ale chcę wrócić do tych 46 kg w których tak świetnie się czułam, i do sportu, nie chcę się poddać. Wiem że nie będzie łatwo, bo odzwyczaiłam się od diet, uczucia głodu, czy ćwiczeń ale muszę się zmusić :) Właśnie zrobiłam sobie na kartce tabelę kalorii, od jutra staram się przede wszystkim ograniczyć słodycze, i zacząć ćwiczyć. I to codziennie. Mam zamiar też planować sobie jadłospis na dany dzień i ćwiczenia jakie będę wykonywać. Od poniedziałku wprowadzam basen 2 razy w tygodniu, plus 2 razy w tygodniu bieganie. Do tego skakanka, i orbitek. Zreperuję też rower i zacznę jeździć. Mam teraz trochę wolnego, i siedzę cały czas w domu więc muszę ten czas poświecić na trening. Liczę że to mi pomoże w osiągnięciu celu :)