Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgrnetynmtm

można napić się melisy w ciąży?

Polecane posty

Gość bgrnetynmtm

nie zaszkodzi maleństwu? bo jestem taka wkurzona wszyscy wkurzają mnie , cała rodzinka, jestem w 37 t.c. i mam ich wszystkich dosyc. Szkoda mi maleństwa bo cierpi przez mój zły nastrój :(

Też sie własnie dzis zastanawiałam co można zrobić żeby uspokoic nerwy w ciąży?? Ja jestem w 27 tyg i dziś mnie "nosi" ;) I wogóle jestem nerwowa teraz w ciąży. Mozna coś na to poradzić??

Gość bgrnetynmtm
mówiłam mojemu przydupasowi mężowi żeby posprzątał, ale on nie potrafi myślałam, że walne talerzami i pobije wszystko w zlewie, teściowa przychodzi i wyciąga od nas kasę i kupuje jakieś pierdoły, moja matka twierdzi, ze mam burdel w domu i na każdym kroku udawania mi jakiego mam męża do dupy i twierdzi , że ona mnie nie denerwuje tylko ja sama się denerwuje.

Gość bgrnetynmtm
jeszcze mnie gołebie wkurwiaja, biegam za nimi na balkonie bo co chwile przylatuja i srają,

No to wspólczuje! Nie ja tak strasznie, az nie mam ale ogólnie jestem jakaś przewrażliwiona teraz w ciąży! O byle co rycze, denerwuję sie z byle powodu i męczy mnie to poprostu! A tym bardziej, że mam córeczke 3 letnia i nie chce żeby na niej sie to odbijało!:( Ale przeczytałam ten artykuł i chyba jutro sobie zaparze tą melise! Jeszcze dziś bym zaparzyła, ale juz mi sie nie chce;) A moja gin mi przepisała magnez bo mam skurcze nóg i mówiła ze magnez tez pomaga na nerwy!

Gość nestea..........
możesz spokojnie walnąc sobie meliske :) w ciązy nie można pić tylko herbaty z liści malin.

Gość bgrnetynmtm
mi przejdzie na jeden dzień , będę się super czuła i kolejne dni będę miała takie że będę płakać będę, miała doła, a później chwile spokoju i znów będę wkurzona, ta ciąża mnie wykańcza, martwię się o dziecko może być później płaczliwe. Ja już sobie zaparzyłam melisę. W nocy te spac nie mogę zasnę koło 1 obudze się po godzinie i nie śpie do 4

Gość nestea..........
ja teraz przed 2 to nie zasne i tak się błakam po nocach i ogladam jakieś zryte filmy w tv :-/

Ja jakbym tylko zobaczyła w TV jakis reportarz o chorym dziecku to już całe opakowanie husteczek idzie!:) Ja tez mam dni ze chodze jak w skowronkach, ale stanowczo za rzadko!:( Najpierw wkurzam sie na innych a potem na siebie ze sie wkurzyłam na tamtych:) To chyba te hormony!!!!!!! Ale cóz trzeba cos zrobic ze soba i nie byc zołza:);) pa dobranocc:)

Gość nestea..........
ja teraz jestem spokojna, ale na początku ciązy to ciagle płakałam. kiedyś tak się rozryczałam na jakimś durnym horrorze, że mąż nie wiedział co ma zrobić :D

Gość gryczka
No pewnie, że można melisę pić! :-)