Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tanieją i super

Mieszkania w dobrych/prestiżowych dzielnicach staniały najbardziej!!!

Polecane posty

Gość tanieją i super

Tak odnośnie twierdzeń, że na dobrej lokalizacji się nie traci :D Na Mokotowie w ciągu roku spadek o ponad 9% http://www.oferty.net/artykul,5814,Prestizowe_dzielnice_stanialy_najbardziej

Gość zastanawiam sięęęęęęę
we wrocławiu ludzie kupują mieszkania jak świeze bułeczki rynek w ogole nie stoi w miejscu i ceny nie spadają są kosmiczne jesli chodzi o nowe budownictwo :(

Gość prosto z wrocławia
zastanawiam sięęęęęęę chyba Cię deweloper opętał, deweloper o ludzkiej twarzy!! Jestem z Wrocławia i sytuacja jest odwrotna, kompletny zastój w porównaniu do tego co było wcześniej (informacja prosto od pośredniczki nieruchomości). Odzwierciedleniem tego są ceny nieruchomości we Wrocławiu są tu największe spadki w Polsce, jest artykuł na wyborczej na ten temat :D

Gość to co innego
te artykuły o taniejących mieszkaniach to taki chwyt ich autorów, robienie sensacji dla złapania czytelnika. mieszkania tanieją ale tylko te luksusowe o dużym metrażu w drogich miastach. po prostu ich ceny są zbyt wysokie. w wielkich miastach ludzie szukają raczej mniejszych a tańszych, dlatego takie mieszkania teraz są dzielone i sprzedawane jako mniejsze albo właśnie po niższych cenach. "normalne" mieszkania o normalnym standardzie i metrażu nie beda tanieć, nie ma co się łudzić

wyobraz sobie ze równiez jestem bliską osobą kogos kto w tym siedzi i pracuje na co dzien :) wiec wiem jak jest - ludzie mieszkania kupują zwlaszcza te w nowych budownictwach

hahahaha informacja od pośredniczki? specjalnie tak gada i ciebie opętała wiedza z mediów i ludzi którym zalezy na sprzedazy wiec zamydlili ci oczy :D

Gość prosto z wrocławia
No więc to wszystko wyjaśnia, jesteś bliską osobą pośrednika i naganiasz mu sprzedaż :) Ja poza tym co usłyszałam od kogoś oraz sama zaobserwowałam czytuję też analizy :D, tam są bardzo obiektywne dane :) "W większości polskich miast w ciągu ostatnich 12 miesięcy ceny mieszkań spadły nawet o kilkaset złotych na metrze kwadratowym. Liderem jest Wrocław, gdzie spadek wyniósł 504 zł za m. kw." http://www.forbes.pl/artykuly/sekcje/aktualnosci-real-estate/ceny-mieszkan-najbardziej-spadly-we-wroclawiu,21943,1

naganiam mu sprzedaż mówiąc ze mieszkania są drogie? :O mysl kobieto bo głupota az bije od ciebie

Gość prosto z wrocławia
Tak pisząc (kłamiąc) naganiasz sprzedaż (ćwierćinteligencie): "we wrocławiu ludzie kupują mieszkania jak świeze bułeczki rynek w ogole nie stoi"

ale mnie rozbawialas :o rzeczywiscie naganiam sprzedaz zeby jeszcze mi na tym zalezalo hahahaha :D

ceny są drogie i ludzie mimo to kupują mieszkania to po co mi by zalezalo aby jeszcze na kafe na portalu dla biedakow naganiać sprzedaz jestes idiotka :O

Gość prosto z wrocławia
to co innego, odnośnie twojej wypowiedzi, że ceny mieszkań w tańszych dzielnicach nie spadają :) proponuję porównać ceny np. na wrocławskich Maślicach teraz i sprzed dwóch lat, spadły na łeb na szyję. Akurat znajomy wtedy kupił i pluje sobie w brodę bo 1500zł na m2 spadły w przeciągu tego okresu, trudno się mówi.

Gość prosto z wrocławia
zastanawiam sięęęęęęę tak wiem, że jesteś idiotką, a mieszkania są drogie ale tanieją, sprzedaż obecnie leży. Kto nie kupił wygrał :D (kupi za parę miesięcy dużo taniej).

sprzedaż lezy? hahahaha :D mysl jak chcesz w dooopie to mam nie masz kasy to bedziesz tak sto lat czaic rynek i ksztaltowanie sie cen :D lec po kredyt bo szkoda twojego czasu 🖐️

Gość prosto z wrocławia
jak ktoś ma kasę to jeszcze bardziej się opłaca czekać, spadek w przeciągu roku cen o 10%, a kasa na lokacie oprocentowana na 5% :D Wystarczy dodać dwa do dwóch (nie oczekuję tego naturalnie od zastanawiam sięęęęęęę)

Gość Boriser
Można też skorzystać z pomocy firmy pośredniczącej w handlu nieruchomościami, dzięki czemu uzyskasz najlepszą możliwą cenę. Z firm osobiście poleciłbym ci Jartom.

Gość miśka

Ja też myślę, że lepiej jest skorzystać z pomocy biura nieruchomości. My zgłosilismy się do abc dom z Krakowa i jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy