Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idechybastrzelicsobiewleb

Ehh, załamka... założyłem konto na badoo i żadna mi nie odpisuje

Polecane posty

Wrzuciłem 5 swoich fotek, wypełniłem profil, wysłałem dosłownie z 20 wiadomości i tylko 1 odpowiedź i to taka, że raczej nie była laska chętna na dalszą rozmowe.. no jestem po prostu załamany :/ oczywiście w realu tez mam zerowe powodzenie, dlatego spróbowałem w internecie :/

Gość Miliana23
Moze spróbuj na czymś bardziej "dorosłym" cos jak erodate.pl np

przestan sie zamartwiac... w sieci dziwne rzeczy sie dzieja :) glowa do gory... nie sa ciebie warte.... pozdrawiam.

tam trzeba płacić pewnie za wysyłanie wiadomości po drugie ja mam 23 lata, tam pewnie ludzie po 30stce są zresztą co to za różnica... przecież nie bede szukał 30 letnich kobiet, tylko w swoim wieku a do takich pisałem na badoo wiec i do takich bym tam pisał..

Gość ANIAAAAAASAAAAA
ile masz lat,ze taki zdesperowany jestes

na sympatii próbowałem, tez trzeba płacić za wysyłanie wiadomości, więc mam ich w dupie a fotka.pl jest bardziej żałosna niż... sam nie wiem co :)

Gość poprosił na rozmowę.
a moze pedała sobie poszukaj, zawsze dziura jest więc bedzie gdzie wypuscic sperme z organizmu a o to tobie przeciez chodzi

Gość Miliana23
hahaha jaki tekst!

Gość Miliana23
Dlatego jeszcze nic nie upolowałeś bo tylko bezpłatne preferujesz czaserm trzeba się poświecić.

jeśli mam płacić za to aby wysłać wiadomosc i tak samo zostać olanym to ja podziękuje..

ejjjjjjjjjjjjjjjjjjj nie przesadzaj co ty piszesz ze chujo... :) wygladasz zdrob sobie kilka nowych fotek potem wybierz te lepsze ... duzo ludzi szuka na nk :) uzywa bardziej naszej klasy niz inne portale randkowe... i si nie placi :)

nk już jest nie modna nikt już tam nie zagląda... mam tam konto i miałem tam jeszcze 3 lata temu 210 znajomych.. dzisiaj jest już tylko 90 i nie dlatego, że mnie wywalali ze znajomych tylko aż tyle osób pokasowało konta nk było fajne na podryw (wiem bo używałem) ale 2 -3 lata temu... teraz nie ma sensu

behhhhhhh ... nie wiem a co myslisz o sympatia.pl ? mowia ze jes lepsza... :) ale ja sama nie moge nic powiedziec bo nie uzywam... fakt nk juz nie jest taka jak kiedys tez... malo co tam zagladam... a z jakiego miasta jestes ? :) ja gdynia.

Gość wykonuję tatuaże w studio
daj mejla kolego, nadstawię ci rowa z miłą chęcią - jeden warunek - musisz założyć kondoma, bo nie lubie jak mi sie sperma leje w majty potem.

Gość Escape from Alcatraz
bo pewnie zdiagnozowały ciebie że masz zchorzenie aspergera

Gość Fantazkaa
Badoo jest cienkie - wypisałam się stamtąd, bo rzadko ktoś pisał i same jakieś oszołomy :P

jesli sam jestes malo przystojny,to nie wysylaj wiadomosci do pieknych lasek,bo i tak nie masz szans.mierz sily na zamiary!

Gość zołzapierwszaklasa
Przecież to jest miejsce dla pięknych i pustych ludzi. W życiu bym tam nikogo nie szukała, a na pewno nie miłości.

Gość kaftanik niebieski
moze jestes brzydki ? Podaj link ze zdjeciem twego ryja zobaczymy czy ktoras laska na ciebie poleci

Gość marekga
napisalem do kilkunastu dziewczyn na badoo i 1 tylko napisala ze nie ma czasu no i jak tu sie umowic ;/

Gość gość
Człowieku miłość jak sraczka przychodzi znienacka :) także olej te portale randkowe

Gość gość
NA BADOO żadna nie odpisuje , tylko brzydkie sam się o tym dobitnie przekonałem..

Gość gość
bo to nie jest dobry portal .... szkoda na niego czasu a chyba nie chcesz być z jakimś grubym wielorybem