Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Wojownicza.Ksiezniczka.

Czy moglam zajsc w ciaze??? Wydluzenie przerwy,dziwne objawy.Prosze o rade.

Polecane posty

Czesc kobitki. Juz wczesniej pisalam jak wyglada moja sytuacja: Od kilku mies biore tabletki Yasminelle,ale w miedzy czasie zdarzylo mi sie juz miec przerwe i brac o nie takich porach co powinnam. Ale jak do tej pory nie zaszlam w ciaze mimo tego. Moja ost sytuacja wyglada nastepujaco... Wybralam cale opakowanie tabletek Yasminelle, gdzie nastepnie nastepuje 7 dniowa przerwa i 8 dnia powinnysmy znowu wziasc tableteke. Natomiast ja tabletke wzielam dopiero dnia 10,gdzie dnia 8 i 9 wspolzylam z narzeczonym i skonczyl we mnie. Nadmienie jeszcze ze dnia 8, wieczorem juz nie mialam w ogole krwawienia a wspolzylam wlasnie w nocy tego dnia oraz dnia nastepnego. Dnia 10 wzielam tabletke,ale wzielam tylko 2 tabletki z calego opakowania i przerwalam poniewaz sie wystraszylam ze moglam zajsc w ciaze... Nie chce zeby w razie czego tabletki zaszkodzily ciazy. Myslicie ze moglam zajsc w ciaze?? Czy ktoraz z was byla w podobnej sytuacji i zaszla w ciaze?? Ciag dalszy tematu... Dzis wspolzylam z moim narzeczony(stosunek przerywany) i po wszystkim juz zaczely bolec mnie jajniki i to dosc intensywnie. Bola do tej pory i dostalam dziwnych plamien. Co to moze byc??? Bede bardzo wdzieczna za odp. Dziekuje i pozdrawiam.

??

Gość i po cholerę
drugi raz ten sam temat

Gość miklju
A po kieego wydłuzalas przerwe?? Przerwe mozna tylko skrócic/ ewentualnie pominac - ale nigdy wydłuzac

jak bys przeczytala dokladnie wszystko to bys wiedziala ze to nie drugi raz ten sam temat tylko nadmienilam co bylo wczesniej i jaka mam teraz sytuacje. Pozdrawiam.

A przerwe wydluzylam poniewaz nie mialam tabletek przy sobie na wyjezdzie weekendowym.