Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ofiara złej kobiety -,-

Yh

Polecane posty

Kobieta zachowuje się jak jakieś durne dziecko. Jest egoistyczna, w dupie ma moje uczucia, ciągle się focha, jeszcze daje mi wspaniałe powody do zazdrości i jest na mnie zła że zazdroszczę. Nie chce się ze mną spotkać, mimo że doskonale wie że musimy porozmawiać w cztery oczy Ja już z tym nie wyrabiam. Kocham ją ale każdego dnia mnie rani.

Gość Co takie ważnego musisz z nią
omówić w 4 oczy?:P

Gość mamdosyć
Przykro mi to pisać ale jeśli tak się zachowuje to znaczy, że chyba nie tak do końca Cię kocha.. albo nie dorosła do bycia w związku.

Wiem że to nie jest istotne (bo podobno się tylko charakter liczy) ale nie jestem (moim zdaniem skromnym) atrakcyjny ani bogaty. Mówię to ponieważ oboje jesteśmy młodzi (a ocenianie po wyglądzie przynależy do problemu młodych). Mimo iż ona ma 20 lat wydaje mi się że jest niedojrzała.

Gość ja tam nie widzę powodu do
jest infantylna i raczej nie będziesz z nią szczęliwy

Gość same ofiary
i o tym chcesz z nia rozmawiac

Nie :DDDD. Rozmawiać z nią chcę o nas. O jej ostatnim egoistycznym zachowaniu, o nas...

Gość mamdosyć
zaufanie? szczerość? rozmowa? kompromis? to podstawa każdego związku.. jak tego nie ma no i pozostałych kilku drobnostek.. to nie będzie udanego związku... Problemy zawsze są.. kwestia tego czy oboje potraficie sobie z tymi problemami poradzić.. A z doświadczenia bo jestem troszkę starsza mogę Ci powiedzieć że bez tego związek się rozpada. Zastanów się czy jesteś z nią szczęśliwy.. bo zawsze piszemy o tych najgorszych rzeczach.. ma jakieś zalety? To jest jedyny problem? Jak nie umie rozmawiać to jej powiedz, że MUSICIE się nauczyć. A jak nie da rady... to facet kopnij ją w 4 litery.. niech się inni męczą :) I ją o tym uprzedź! Że albo rybki... albo... dowydzenia.

Gość bonduelle
olej i znajdz inna a twoje roztrzasanie problemu na kaffe dojrzaloscia tez przesiakniete nie jest

Gość Jak to co ZROBIC?
uwielbiam rady w stylu OLEJ :O on ją kocha i nie da mu sie powiedziec tak zwyczajnie odejdz

Gość bonduelle
co zrobila ?

Jesteśmy razem półtorej roku. Ostatnio jest strasznie dziwna. NIGDY TAKA NIE BYŁA! Mówiłem jej to, ale nic to jej nie dało. boundelle - Jakby kiedykolwiek wbiła na kafeterię i przeczytała ten temat może przejrzałaby na oczy ;d Skoro zachowuje się jak dziecko to może sam ja potraktuję jak dziecko. Nwm czy mi to coś da. Ale jeśli się jej spodoba to będę już raczej pewien co do dalszego kroku. Sugestie co do pomysłu mile widziane ;d

Gość mamdosyć
bonduelle zachowanie autora jest całkiem normalne z punktu widzenia psychollogii społecznej.. A jeśli uważasz że jest inaczej to co robisz na kafe? :) a to forum to życie uczuciowe... to o czym wszyscy mają pisać? o definicjach życia uczuciowego? o eksperymentach naukowych w dziedzinie życia uczuciowego? czy może o swoich lub cudzych problemach? Wiesz po co ludzie piszą? Bo mają czasem potrzebę wygadać się komuś obcemu.. kogo na oczy nie widzą.. i oczekują poradym wsparcia, czasem może tego że ktoś otworzy im oczy na pewne rzeczy.. to ludzka rzecz :) a nie niedojrzałość.. Autorze sam najlepiej wiesz co robić.. jak kochasz to walcz.. a jak się nie da żadnymi sposobami to zostaw i trzymaj się od takich kobiet z daleka ;) bierz się za te normalne które zazwyczaj trafiają na poj&(*ów ;)

mamdość - dziękuję za porady a także podtrzymywanie na duchu ;) Z tego co mi kiedyś mówiła (sam ją o to pytałem) o swoich poprzednich związkach to nie były udane i za każdym razem zostawiano ją.

Gość mamdosyć
a na Twoim miejscu troszkę przestałabym się starać.. mniej telefonów.. zero smsów.. więcej spotkań z kumplami.. :)

Gość dla mnie to jest smieszne
co to znaczy nie chce sie spotkac jade gadam i tyle

Gość dla mnie to jest smieszne
Jesteśmy razem półtorej roku. Ostatnio jest strasznie dziwna. NIGDY TAKA NIE BYŁA! Mówiłem jej to, ale nic to jej nie dało. wlasnie nie byla i co pstryk i z powietrza tak bez powodu jest inaczej why?

Racja. Ostatnio tylko ja się starałem... Tak jakoś cierpienie mi przechodzi i zaczynam się czuć dobrze.

No tak. Dosłownie jak mówisz. Pstryk! To tak jakbyś całe życie miał czapkę i nagle Ci ją ściągnięto. Ona zrobiła się nagle taka oschła dla mnie. Nie ma dla mnie czasu. To jest strasznie podejrzane.

Gość mamdosyć
ooooo no to jak już dojdzie do rozmowy.. i nic do niej nie dotrze... to powiedz.. żeby się zastanowiła dlaczego każdy ją zostawia? że zależy Ci na niej ale dłużej jej zachowania nie będziesz tolerować jeżeli go nie zmieni.. :) działa jak płachta na byka.. ale jeżeli jest myślącą istotą to powinno coś dotrzeć, a jak nie to uwierz mi że pokochać pokochasz :) nawet jeszcze bardziej.. tą która na to zasłuży ;) W życiu trzeba być też troszkę egoistą :) trzeba robić tak żeby być szcześliwym.. jak nie jesteś to uciekaj jak najdalej od niej!

Od razu dodaję - Gdyby miała jakieś problemy w nauce czy coś po prostu powiedziałaby mi, a nie mówiła że nie ma czasu. 10 s żeby napisać co robi to raczej nie problem, przynajmniej ja go nigdy nie miałem

Dziękuję za porady :) odezwę się później, ewentualnie jutro

Gość Jak to co ZROBIC?
może ma kogoś innego?

Gość ja tam nie widzę powodu do
poczuła się zbyt pewnie, a to niedobrze, jakiś stopień niepewności jest czasem potrzebny

Może ma kogoś innego... Kiedyś rozmawialiśmy razem na ten temat. Powiedziała mi że tylko mnie kocha, i nie mam powodów żeby kiedykolwiek być o nią zazdrosny. Ale oczywiście to był tylko słowa ;) Nie będę jej jednak od razu sądził po podejrzeniach . I kiedy ona jest zazdrosna o mnie od razu jest murowana awantura

Gość w takim razie
to co zamierzasz

Kiedyś jeszcze mi powiedziała że nie zdradziłaby mnie, bo nie miałaby po co. Gdyby miała powód do zdrady to zamiast mnie zdradzić powiedziałaby że to koniec z nami.

W tej chwili będę obserwował dalszy przebieg zdarzeń. W tej chwili nic innego robić nie mogę.

Gość może zabij nudę
chcesz sie spotkać :)

Na nudę nie mogę niestety narzekać ;d