Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtsaaaaa

Jaka cena za mycie okien?

Polecane posty

Gość gtsaaaaa

Moze orientujecie sie jakie sa ceny za mycie okien? Czy 10 zł za okno drewniane stare podwojne czyli dubeltowe to duzo? okno sklada ske z 6 malych szyb, a skoro jest podwojne to z 12 szyb.

Gość Kuluana
Ja płacę 80zł pani za raz w tygodniu sprzątanie, mycie podłóg I OKIEN, układanie rzeczy (np. zdejmowanie prania z suszenia i rozwieszanie) w szafie, mycie naczyć (mam zmywarkę, ale wkładanie i wyjmowanie). Więc sądzę że 10zł to chyba ok za mycie okna...

Gość 80 to niedużo
* to daje radę, bo są mniejsze niż w salonie! ( coś mi zjadło)

Gość 80 to niedużo
A odpowiadając na pytanie..okno podwójne takie do odkręcania to masakra...myślę ze 10 zł to mało....jeżeli masz chętną na taką cenę to bierz :P a potem po skonczonej robocie jak dobrze umyje dodaj 30 %

Gość do 80 to niedużo
120zł za ile godzin sprzątania ? Pytam z ciekawości ;-)

Gość Kuluana
Mam mieszkanie niecałe 100m^2 i kobiecie posprzątanie zajmuje 4 godziny (łazienki się czyści w 15 minut obie)- drogie panie, 20zł/h to niezła stawka godzinowa. Nie przynosi własnych akcesoriów do mycia, wszystko u mnie jest

Gość iiiiiiiiiiiiiii..............
Rany... Moze same sprobujcie umyc swoje okna i pomyslcie ZA ILE zgodzilybyscie sie umyc takie same u kogos. To raz. Dwa - latwiej jest umuc duza powierzchnie niz bawic sie takimi kawaleczkami - wiecej czasu i energii = DROZEJ! Pozdrawiam

Gość wiosna 1
Drogie Panie czytając wasze wpisy postanowiłam podzielić się z wami taką myślą abyście nie dyskryminowali ludzi którzy sprzątają bo nigdy nie wiadomo jak potoczy się nasze życie i nawet z najwyższego stołka można spaść .Ja wiem że żadna praca uczciwie wykonywana nie hańbi i powinna być godziwie zapłacona. Wiem bo sama tego doświadczyłam ale nadal lubię sprzątać a zadowolenie moich klientek dużo dla mnie znaczy.Pozdrawiam

Gość gość
Jak możecie płacić komuś 10 zł. Ta osoba sie napracuje bo wy albo nie macie czasu tak jak ja albo wam sie nie chce. Uważam 25 za okno jest Ok. To ciężka praca i żadne z was by tego nie zrobiło a jeśli uważacie ze za duzo to sami to zróbcie. Ja płace Pani za okno 25 obie jestesmy zadowolone moje koleżanki którym poleciłaś rownież. Szanujmy sie.

Gość gość
Za 10 zł to się sama umyj te okna tylko desperat może podjąć taką usługę. A ty jesteś burżujem.

Gość gość
Za 10 zł to niech sama ta Pani umyje sobie stare podwójne okno zobaczyłaby ile to kosztuje pracy średnia cena umycia okna to około 20 zł a ta Pani która płaci 80 zł za tyle pracy w domu to wyzysk sprzątam mieszkanie 6 godzin i mam za to 200zł .Szukajcie sobie lepszych ofert podobno Panie ,które sprzątają to gorszy sort to niech płacą za ten gorszy sort jak nie chce się sprzątać.