Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssssssssssspwokwepoek

Uporczywy ból głowy- pomocy!!! :(

Polecane posty

Od dobrych 4-5 godzin boli mnie głowa. Poszłam się dotlenić, wypiłam dużo wody, zjadłam coś słodkiego. Wzięłam dwa paracetamole a teraz, po 4 godzinach, wypiłam dwie tabletki Solphadine (chowane na mocne bóle głowy), ale od pół godziny nic, boli coraz bardziej. Spałam dzisiaj 10 godzin, więc się wyspałam za cały tydzień, wstałam koło 9 a od mniej więcej 11-12 łupie mnie straszliwie. Nie piłam alkoholu ani nic

pomoze ktoś? :( :( :( Już więcej nie powinnam brać leków, a znowu wzięłam, nie przechodzi już po lekach...

Gość lenjjaA
a może się czymś zatrułaś ?? polecam wypicie sody ;p ( pol szklanki wody - moze byc gazowana lub przegotowana ale nie goraca - do tego wsypac lyzeczke sody oczyszczonej i pomieszac, nastepnie trzeba wlac lyzeczke octu i mieszac wypic szybko poki sie pieni :) nie jest to przyjemne i smaczne, ale jesli to jest zatrucie to ci szybko pomoze ) a co do bolu glowy to mi czesto wypicie kawy pomaga i wyciszenie sie. Podejrzewam ze glowa cie boli od tych zmian pogody;p czesto tak mam

Gość umano
A ciśnienie masz dobre?

Gość a tak tylko pytam
a jaki to bol? boli cie cala glowa, czy tylko w jednym miejscu? bol jest pulsujacy?

Boli mnie nad brwiami (zwłaszcza nad prawą) , jak poruszam głową to po lewej i prawej stronie... tak powiedzmy na szerokości uszu i wysokości początku włosów. To tej taki tępy, trzymający mnie ból. Ciśnienie mierzyłam, mam w normie. Wariuję już, jak do jutra nie przejdzie to idę do lekarza ale nie wiem jak dotrwam

Gość a tak tylko pytam
moze to zatoki? mnie zawsze boli czolo, az do oka i nosa i wtedy nic nie pomaga, tylko ibuprom zatoki

Gość umano
Nom...do lekarza koniecznie. Mogłoby być też od przewiania, ale z obu stron to raczej nie. Tak czy inaczej życzę aby ustąpiło. A z tymi pasożytami też możliwe

Gość UbaBuba
Mówisz uporczywy? Mnie ostatnio bolała tydzień! Myślałam,że nie przetrfam... Odrobaczem się reg. 2 razy w roku,tak więc to nie robaki... Odrzywiam się zdrowo,i co?????? Kochana mam nadzieję,że ci przeszło,bo jeśli nie,to powinnaś się zgłosić do lek. Mnie przepisano leki przeciwmigrenowe,które brałam 3xdziennie. Pozdrawiam.

Gość lewatywka jest lekarstwem
walnijcie sobie lewatywke i bol popjdzie w zapomnienie.