Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Ten cały podryw jest taki prosty!

Polecane posty

Gość zla kobieta jestem...
"Ja sobie nic nie odbieram, poznaje kobiety w realu... O to? Nie wiem, próbuje pomóc.Piszesz z sensem.Potrafisz z ludźmirozmawiać, jesteś szczery.Nie wiem jednak, czy jesteś taki w bezpośrednim kontakcie.

Gość *Requin*
Zuzanna Amelia - wypierdalaj.

Looooser - A widzisz ,ze jak chcesz to mozesz. Trzymam kciuki za dalsze postepy. Dzięki. Coraz bardziej taki jestem w realu, potrafię pokazać prawdziwą twarz.

Gość FiveStars
To forum schodzi na psy

Gość Zuzanna Amelia & 17
19:00 [zgłoś do usunięcia] *Requin* Zuzanna Amelia - wypie**alaj. To TY wypierdalaj. Ale to juz.

!off'erma... :-);-)A kysz!!! Zostaw zajebista laske;-) Nie Twoje, nie ruszaj;-)!!

Offerma to się tak tylko przygląda i rejestruje jak widzi jakąś ślicznotkę.

Gość FiveStars
To juz sobie nie moze pofantazjowac. Wy kobiety myslicie ze jak facet patrzy to juz ma na kobiete ochote

Najważniejsze, żeby się nie bać:-);-)...odważnym trzeba być;-)

Gość FiveStars
Zrobilo sie cieplo. Dzis widzialem dziewczyny w miniowkach

Oj...!!! Tak!!! ...bo fantazja jest od tego:-):-D

Gość Zuzanna Amelia & 17
Jestem nudna stara baba i zadaje wszystkim pytania od rana do nocy.

"Wy kobiety myslicie ze jak facet patrzy to juz ma na kobiete ochote" bo ma ale to nic nie znaczy. może se mieć. nie na pierwszą i nie na ostatnią.

!ofermo...wiem to od urodzenia chyba;-)

Gość Zuzanna Amelia & 17
19:02 [zgłoś do usunięcia] Looooser Coraz bardziej taki jestem w realu, potrafię pokazać prawdziwą twarz. Czyli - postep. Jeszcze troche a bedziesz nastepny z kafe /po Stevie/ co bedzie mial dziewczyne.

Gość Trent Easton
Jak bajerujesz dziewczyny?

Gość Zuzanna Amelia & 17
Pytasz Loooosera czy Offerme ?

Gość Trent Easton
Pytanie do Luzera

Musisz mieć jakiś temat do rozmowy. W sklepie możesz o jakichś towarach zacząć, a reszta to musisz coś kombinować, nawiązać do porywatnych rzeczy czasem, jakiś żart, aluzja. Np. Ty coś będziesz kupował, ona Cie zapyta, czy to ma być dla dziecka, a Ty "nie mam dziecka...jeśli to Panią interesuje". I już jest dowcip i aluzja. Musisz sie starać być natualny i na luzie. Im więcej rozmów z ludźmi, tym bedziesz pewniejszy siebie.

"Jak bajerujesz dziewczyny?" jak się podobasz to wystarczy że staniesz obok i już będzie "dobry bajer". a jak nie to tylko wyjątkowo, na zasadzie "ślepej kury" może ci się "ziarno" trafić.

Gość Zuzanna Amelia & 17
TE - jako baba polecam Ci abys raczej skorzystal z tej opcji jaka podal Ci Looooser.

"Ty coś będziesz kupował, ona Cie zapyta, czy to ma być dla dziecka, a Ty "nie mam dziecka...jeśli to Panią interesuje". I już jest dowcip i aluzja" jak w tym jest dowcip i aluzja, to ja jestem papieżem :P off jak idą trenigi?

Gość Trent Easton
Luzer a to jest nawet dobre... Moze wykorzystam, a kase ktora chcialem na dziwki wydam na co innego

Gość Zuzanna Amelia & 17
Looooser - @

Gość Trent Easton
Zuzanno Amelio - czemu się nie zaczernisz jak reszta? Wiadomo będzie która jest prawdziwa a która to podszyw. Tutaj rózne Zuzanny dzialają i ja nie wiem która jest która.

Ok - a skoro tu faceci się wypowiadają mam pytanie jak byście chcieli zostać poderwani ? Chodzi o relację kobieta 30 lat mężczyzna 50? W grę wchodzi gabinet lub poczekalnia (nie pytajcie się jaki to lekarz bo wystarczająco jestem zażenowana tym że on mi się podoba) Ale co tam do odważnych świat należy :)

Gość Zuzanna Amelia & 17
Nie zaczernie sie z kilku wzgledow o ktorych nie chce pisac na kafe. Odroznic mnie w sumie mozna dosc latwo. Nie zakladam tematow, nie uganiam sie za offerma ani za PZW i nie zadaje kretynskich pseudoerotycznych pytan. Zreszta... ja tez widze ze osoby , ktore sie pode mnie podszywaja zachowuja sie jak niedorozwiniete i czesto zalosne. Ale skoro nie pisza pod wlasnymi nickami to widocznie wiedza ze takie sa. Niech sie choc przez chwile poczuja jak inteligentne kiedy sie podszywaja pode mnie. Nie odbieraj im tej szansy.

Gość Trent Easton
I nie zadajesz masy pytań - aha, to teraz juz będę wiedział. Żegnam Państwa.

Ty jako kobieta to masz ładnie wyglądać i być kobietą na poziomie, uśmiechnąć się ładnie. No i możesz się wdać lekko w rozmowę, zapytać o coś itp. Jak będziesz w jego typie, to sam będzie podrywał.

Gość ja nigdy nie podrywałem
kobiety same pokazywały mi zainteresowanie, czasami nawet mówiły wprost, że chcą się kochać. Trzeba zrozumieć, że to one wybierają facetów, a facet tylko to akceptuje albo nie. Reszta to formalności. Kobiety z reguły nie podejdą i nie powiedzą, ale często aranżują tak sytuacje, że wszystko jest po jej myśli. Jak na to się spojrzy z tej strony człowiek wszystko zrozumie i nie będzie latał i zaczepiał dziewczyn w galeriach, które przyszły na zakupy. Taka żenka trochę