Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

Pomocy! Powracająca krosta !

Polecane posty

Mam na pachwinie krostę. Mialam ją miesiąc i poszlam do lekarki, dala mi maść i po 10 dniach zeszła. Kilka dni temu czyli ok. 2 tygodnie po wyleczeniu znów wyszla i tym razem maść nie daje efektów. Krosta jesst sina, pod skórą, choć czuć na skorze trochę wypuklość e tym miejscu, nie ma w niej ropy, jest raczzej krew, gdy nacisnę jest kłójący ból. Co to i jak z tym walczyć ? Pomocy !

Gość To może być węzeł
chłonny powiększony. Nie ruszaj tego. Powinno po kilku dniach ustąpić. Druga opcja-zapalenie mieszka włosowego. Ciężko odróżnić która wersja występuje u ciebie. W obu bowiem przypadkach pod skórą wyczuwalna jest taka "fasolka". W przypadku nr 2. kup tribiotyk (antybiotyk bez recepty a aptece). W 1. idź do ginekologa na badanie-pewnie masz stan zapalny lub nadźerkę. Stąd powiększony węzeł. Sama tak miałam.

Gość Doktor Anioł
4 opcja grzybica

Grzybica nie :/ Lekarka powiedziala, że to od włoska, ale ja się nie golilam a znow wyszlo :/ Nie chcę do ginekologa ;( saama nie pójdę ..

A co do węzła to też tak myślalam, ale sama nigdzie nie pójdę, panicznie boję się lekarzy :(

Gość oleckowa
no to nie idź do lekarza. Zdalnie forum cię wyleczy ;/

oleckowa. nie mam matki i wiele w życiuprzeszłam, panicznie się boję wszystkiego ! nie mam z kim iść do lekarza, nawet nie mam z kim o tym porozmawiać :( Mam 15 lat i nie licząc chlopaka dwa lata starszego , z ktorym do ginekologa na pewno nie pójde jestem sama :(

Nastolatka. posmaruj olejkiem kokosowym,pomaga na rozne schorzenia,wypryski doslownie na wszystko,jest niezastapiony:D Pozdrawiam 15 latke:)

Gość oleckowa
ja też wiele w życiu przeszłam, też nie mam rodziców. I dlatego wiem, że sama o siebie muszę się troszczyć. to może być nic, ale może coś poważnego i lepiej szybciej to załatwić. Lekarz nie gryzie. nic ci nie zrobi. Czego tu się bać? Idź do dermatologa, lub rodzinnego lekarza, najlepiej kobiety. co w tym strasznego?

Bardzo sie ostatnio stresuję :( A u lekarza pierwszego kontaktu byłam i dostalam maść, kora pomogla ale znowu mi wyszlo..