Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carramba129

Dzisiejszym kobietom brakuje ciepła

Polecane posty

Gość macius234543
desznika :O:(

Gość carramba129
Jestem teraz na piwie, jutro poczytam.:)

Proszę nie 'najeżdżać' na Maciusia;). Ma wiele racji, no, może poza tym, że miłość nie istnieje. Ale tutaj zapewne mielibyśmy problem z definicją miłości, więc darujmy sobie tę kwestię. Ja, osobiście, śmiem twierdzić, że miłość jednak istnieje:).

Gość uoiotoit9o6t9t696969696t6t
Nie mamy o czym dyskutować skoro uważasz że miłość nie istnieje. Pozostaje współczuć myślenia :( zbyt bardzo "statystyczno schematycznego" czyli po prostu inne określenie na stereotypowość Mam nadzieje,ze to u Ciebie przejściowe i Ci sie odmieni..i zmiękniesz pod wpływem delikatnej kobietki

Przemierzampolalasy: dla mnie wyzszym uczuciem niz tzw. milosc, jest fascynacja, bo ma jakies racjonalne uzasadnienie:)

"delikatna kobietka" wlasnie dlatego, ze jest delikatna potrzebuje mezczyzny twardego i silnego:) W zyciu trzeba sie uzupelniac:)

Gość macius234543 = bielyje rozy
vel aneta90210 :D:D:D:D

Gość macius234543 = bielyje rozy
To ja zelek orencz. :classic_cool:

Gość Sebastian...................
macius234543 widać chce wszystkich podkurwić i tyle, taki przyjebany typ.

no dobrze,ale kto powiedzial ze on nie jest tym genialnym połączeniem twardego kiedy trzeba,ale nie pod względem uczuć,bo tutaj jest wrażliwy? Taki,ktory sobie radzi,jest zaradny ale tez uczuciowy. Ludzie nie są czarno biali,oprocz cieplych kluch i frajerkow i macho i drani są jeszcze inni

;) dobra,ja tu zajrze jutro,a teraz dobranoc wszystkim

Gość Justyna naturalna blondyna
macius lecz sie na leb albo jestes faktycznie baba z meskim pseudo :D:Dgoowno prawda to twoja prawda :D

Gość ja pokochałamtak jak opisujesz
zostałam wzgardzona...

tak, jezeli chcesz, to mozemy na potrzeby tej rozmowy przyjac, ze jestem baba z meskim pseudo, co nie zmienia faktu, ze w tym co napisalem mialem po prostu racje:)

Gość Justyna naturalna blondyna
prawiczku zmien leki bo gowno wiesz co lubia kobiety :D a morde masz na bank jak goowno :D🖐️

Gość carramba129
Może wyjdźcie gdzieś na piwo, jutro dokończymy, bo piszę z telefonu.

Gość Są jeszcze takie kobiety
tylko często się zdarza że jeśli już się zakochają to w niewłaściwym facecie,któy nie odwzajemnia ich miłości. Uwierz mi autorze: KOBIETY SĄ GORĄCE! Oczywiście znajdą się też wyjątki ale większość taka nie jest.

carramba19: uwaznie przeczytaj moje wpisy, jezeli wyciagniesz z nich wnioski, to bedzie dobrze:) pozdro:)

'Przemierzampolalasy: dla mnie wyzszym uczuciem niz tzw. milosc, jest fascynacja, bo ma jakies racjonalne uzasadnienie' Miłość nie wyklucza fascynacji. Mi podoba się idea miłości, która 'oddycha', ma swoje przypływy i odpływy, dni, kiedy jest się bardzo blisko i dni, kiedy się za bliskością tęskni. Miłość to mieszanka wielu składowych - miłosnych ciągotek;), zgodności pod względem społecznym, intelektualnym, emocjonalnym i w końcu gotowości do wzajemnego odpowiadania na swoje potrzeby i oczekiwania. Trudne, nie? Pewnie dlatego tak ciężko zbudować trwały i satysfakcjonujący związek.

Gość DO carramba129
Autorze zostaw swoje gg , na pewno będziesz miał wiele chętnych, sam zobacz....

Przemierzampolalasy: "Miłość nie wyklucza fascynacji. Mi podoba się idea miłości, która 'oddycha', ma swoje przypływy i odpływy, dni, kiedy jest się bardzo blisko i dni, kiedy się za bliskością tęskni. Miłość to mieszanka wielu składowych - miłosnych ciągotek , zgodności pod względem społecznym, intelektualnym, emocjonalnym i w końcu gotowości do wzajemnego odpowiadania na swoje potrzeby i oczekiwania. Trudne, nie? Pewnie dlatego tak ciężko zbudować trwały i satysfakcjonujący związek." Milosc nie wyklucza fascynacji, ale jezeli istnieje, to ja definiuje ja jako czasowa forme psychicznego uzaleznienia od drugiej osoby. Emocjonalnego otumanienia. Fascynajca jest racjonalnie uzasadniona, bo jest za cos. W tym co napisalas w drugiej czesci swojego wpisu - milosc w moim rozumieniu - przeszkadza:)

Gość tez do carramba129
moze jestes brzydki ? Podaj link ze zdjeciem twego ryja zobaczymy czy ktoras laska na ciebie poleci

Gość Aneta2453
gdybym miala wybrac takiego macius234543 albo caramba ---- WYBIERAM NA 100 % AUTORA TEMATU, na podstawie tylko samych postow. ' Autorze pozdrawiam.

Gość Aneta2453
jeszcze cos pomysl z gg bardzo dobry

Przemierzam: napisalem juz wyzej, ze wg mnie nie ma czegos takiego jak milosc. Ale jesli juz musialbym sie pokusic koniecznie o definicje, to wg mnie milosc = czasowa, przemijajaca forma psychicznego/emocjonalnego uzaleznienia od drugiej osoby:)

Przemierzam: na zaufaniu, lojalnosci, wiernosci, wzajemnym szacunku i partnerstwie. No i wyrozumialosci. To sa konkrety. "Milosc" to jest abstrakcja.