Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwinka.malwinka

Ciężarne, co dziś zjadłyście?

Polecane posty

Gość Shineonme
a ma tu ktos taki cholerny brak apetytu jak ja :(? bo jak ja patrze ze Wy dzis tyle zjadlyscie a ja prawie nic to zaczynam sie martwic :(

Gość malwinka.malwinka
No ja dziś też mam gorzej niż wczoraj.. - 2 kanapki z wędliną, papryką i rzodkiewką, kakao - pierś z kurczaka duszona z warzywami (papryką, brokułem, ziemniakami, fasolką), ale warzyw z tego zjadłam niewiele.. 2 h właśnie pospałam i chyba muszę w siebie coś wmusić..

Gość malwinka.malwinka
Shineonme, a który tydzień? Do 10 ja jadłam tylko chleb z serkiem topionym lub pasztetem, tak wymiotowałam..

Gość malwinka.malwinka
up

Gość Korabik
Actimel. Kanapki z wędliną i papryką, herbata owocowa kilka razy, kawa pół na pół z mlekiem, pizza warzywami, sok z grapefruita, pomarańcza, jabłko, kasza manna z syropem malinowym.

ja tez mam sredni apetyt, tylko slodycze jadlabym kilogramami. dzis: - 1 kromka zytniego chleba i sledz w smietanie - banan - kromka zytniego chleba z dzemem malinowym - 4 czekoladki - 1/4 arbuza - 3 pampuchy i kawalek schabu na kolacje pewnie bedzie budyn.

Gość menrzadka :)
Rano:2 bułki z masłem, serem, salami i pomidorem Później gorący kubek grzybowa na bogato Obiad: zupa jarzynowa, kotlet z kurczaka z ziemniakami i buraczkami Później trochę chipsów laysów cebulowych, hot doga Na kolację zjem kanapki z pasztetem lub parówki z serem i ketchupem plus bułka

Gość malwinka.malwinka
U mnie trochę doszło i wygląda teraz tak: - 2 kanapki z wędliną, papryką i rzodkiewką, kakao - pierś z kurczaka duszona z warzywami (papryką, brokułem, ziemniakami, fasolką), ale warzyw z tego zjadłam niewiele.. - płatki corn flakes z mlekiem - kasza manna - Bobovita - ta dla niemowląt i muszę wmusićw siebie jakiegoś banana czy kiwi..

owsianka na mleku (uwielbiam) + kromka chleba ciemnego z Almette i dżemem wiśniowym mały kawałek arbuza 2 kromki ciemnego chleba z serem żółtym i papryką talerz ogórkowej 2 marchewki jogurt + 2 pieczywka wasa powinnam jeść mniej bo muszę się pilnować, ale mam cholerny apetyt od samego początku

Kurde mogl czlowiek wczesniej pomyslec o takim watku, bo taka spowiedz daje do myslenia i jak sie czyta o innych jadlospisach :) Ja dzis jeszcze gorzej :o - Rano kawa i 3 ciasteczka ( na rozruszanie smyka ) - Sniadanie w angielskim sniadaniowym barze, czyli masakra- jajko, bekon i frytki ( tak wyglada typowe angielskie sniadanie, no moze plus fasolka w sosie pomidorowym hehe) - Banan - Rogalik 7 days - Makaron w sosie smietanowym to takie knorra w kubeczku - pudeleczko salatki polskiej warzywnej - banan - wafelek - flipsow troche A te flipsy wzielam od niechcenia malenka paczuszke, maz sie smial bo takiego czegos nie jem... a kurcze jak mi smakowaly zjadlabym z 4 paczki ( naprawde male takie dzieciece nie podobne do tych polskich wielkich paczek :) ) Wiec znowu bez szalu..

Gość 10 tygodni 4 dni
Sniadanie: 2 kromki chleba zytniego z kielbasa, salata i pomidorem, szklanka mleka chudego II sniadanie: kawa z mlekiem, 4 herbatniki obiad: ziemniaki, duszona piers z indyka z pieczarkami, groszek zielony kolacja: tortilla z salata, szynka, awokado, lyzka majonezu i pare kropel tabasco

Gość Uliszon56
Ja dzis zjadlam : - dwie małe kanapki z serem zoltym i pomidorem - jajko na twardo zkromka chleba i ogorkiem - 3 sliwki - jogurt - zupe pomidorowa - piers z kurczaka, makaron, fasolke szparagowa Czy to duzo czy malo jak na 32 tc?

Gość Franka_xxx
A ja nic nie zjadlam tylko wypilam zielona herbate :( Zrobilam obiad kotlet z piersi kurczaka, salata+pomidory+ogorki i kasza jeczmienna. Zaraz bede jadla. Chyba jednak za malo jak na poczatek 2 trym.