Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna naturalna blondyna

Nie pamiętam, kiedy ostatnio usłyszałam komplement

Polecane posty

od męża :( Nie chodzi mi o kłamstwa typu: jesteś najpiękniejszą kobietą na świecie albo twoja mądrość i inteligencja mnie porażają :P Ja mu codziennie mówię, że jest śliczny, mądry, zaradny, dobry, chwalę go, jak się da po cichu licząc na jakiś mały rewanżyk, a tu nic cholera! :( Za to jak zobaczy jakąś ładną kobietę na mieście lub w tv, od razu chwali urodę i mówi, że by z łóżka nie wyrzucił. A mnie wystarczyłoby czasem usłyszeć, że np. bardzo dobry obiadek zrobiłam albo że ładnie wyglądam... To chyba takie trudne nie jest, prawda?

Gość Marrrrgarita
porozmawiaj z nim o tym

Gość NATKAAAAA
Przykre :(.Męzczyzni to jednak egoisci myślący tylko o sobie.

Gość maszakasza
nie jest. on pewnie myśli, że jak już cię ma jako żonę to wszystko załatwione i nie trzeba zabiegać

Porozmawiać? To trochę żenujące upominać się o komplementy, tak mi się wydaje...

Gość Marrrrgarita
nie chodzi o upominanie się, chodzi o szczerą rozmowę, na zasadzie pokazania, że kiedyś było inaczej więc dlaczego się zmieniło

Co za facet - jeszcze by tego brakowało aby mój powiedział że z Monik z M jak Miłość by z łóżka nie wyrzucił.... :! No masakra jakaś. Jak mój raz coś do mnie powiedział co mi się nie spodobało powiedziałam mu "ty się lepiej zastanów jak się do mnie odzywasz - rozmawiasz z żoną a nie kolegami... "i od tamtej pory to się nie powtórzyło !!! SUKCES!

Maszakasza, pewnie masz rację. Baska, mówisz? Ale on naprawdę jest wspaniały i cudowny, ale niestety tak nie uważa. Zresztą, miło jest słyszeć takie rzeczy z ust ukochanej osoby... :)

Alayka, brawo! I dobrze mu tak :D

Marrrrgarita, no właśnie boję się, że usłyszę prawdę, bo too szczery człowiek. Latka lecą :(

Gość Marrrrgarita
No to chyba dobrze jeśli poznasz problem będziecie mogli go rozwiązać

Ale wobec innych też nie jest zbyt wylewny. Np. spotkamy się z moimi koleżankami ( które mu się podobają, mi zresztą też;) ), nic nie mówi, a dopiero w domu komentuje, że jedna miała ładną sukienkę, druga fryzurę itp. Dziwne to to

Gość Marrrrgarita
no to masz problem jeśli nie wiesz jak nakłonić go do szczerej rozmowy...:/ na pewno musisz mieć na niego jakiś sposób.. ;)

Tia, a jak mi powie, że na początku bardziej mu się podobałam, bo byłam młodsza i ładniejsza albo że się wtedy bardziej jego zdaniem starałam? Wtedy biedny on :P

Gość Marrrrgarita
no ale tu nie chodzi tylko o miłe słowa dotyczące Twojego wyglądu przeciez nie układał sobie życia z Tobą bo mu się podobałaś fizycznie, przecież musieliście się kochać, więc niech o tym pamięta

To akurat się poprawiło. Kiedyś w ogóle nie wyznawał mi miłości. Poza dwoma wyjątkami: oświadczyny i ślub. Twierdził, że jak się za często jakieś słowa wypowiada, wtedy powszednnieją i traca swoją moc. Ale teraz jak powiem mu "Bardzo Cię kocham, wiesz? A Ty mnie?", to słyszę "Przecież wiesz" a czasem nawet "Uhm", więc postęp jest :)

O, i jeszcze jeden jego częsty argument: nie słowa się liczą tylko czyny. Się nie zna na kobietach, może i dobrze. Kochanek mi co chwilę gadał, jaka to ja nie jestem wspaniała, ale wiadomo, w jakim celu to mówił i że nie mi pierwszej i nie ostatniej

Gość Marrrrgarita
ooo matko wykończyła bym się w takim związku, ale to może przez to, że mój facet jest całkiem inny i już przyzwyczaiłam się do tego;)

Też się przyzwyczaiłam, ale wiadomo, zawsze może być lepiej :D

Gość Ból głowy-ay
Powiedz mu tak jak wraca z pracy , jeszcze w drzwiach: piękna jestem no nie? On ci coś odpowie, a ty wtedy palcem wskazującym pokazujesz gdzie ma cię pocałować i mówisz : fajnie, że zauważyłeś. Następnego dnia to samo, ale inny tekst....itd. Zobaczysz jak szybko załapie. :D Potem tylko spojrzysz a on będzie wiedział o co kaman.

Doooobreee! Dzięki :D A jak się będzie zachwycał znowu Halle Berry czy inną Denise Richards, to odwrócę jego główkę od telewizora w moim kierunku i powiem "Mógłbyś powtórzyć, co mi mówiłeś? Bo nie dosłyszałam" :P Może być?

Gość Ból głowy-ay
Łapiesz w lot :D

Gość językoznawca
wytłumacz mu, że kobieta potrzebuje składania nasienia tylko w pochwie, bo w przeciwnym razie musi to zgłosić podczas najbliższej spowiedzi. Nie zgadzaj się, aby Ci strzelał w oko i odbyt.

Próbowałam go parę razy przekonać, żeby był milszy w towarzystwie dla kobiet, bo np. parę koleznek jest przekonanych, że on ich nie lubi, a to nieprawda. A on na to, że nie powinno się będąc w związku być zbyt miłym dla osobników płci przeciwnej, bo mogą to odebrać jako zachętę. Dla mnie lekko przesadza, ale może to ja jestem dziwna.

Gość Ból głowy-ay
Fakt, jesteś dziwna. :)

A jak ja chwalę kobiety, to się potem nasłucham o moich lesbijskich skłonnościach :( Facetów nie chwalę przy ich żonach, bo wiadomo, co by było.

Dlaczego dziwna?

Gość Ból głowy-ay
A co cię interesują przekonania koleżanek ? Niech sobie myślą, a faceta masz spoko - bądź z niego dumna, że ma takie praktyczne podejście. Chciałabyś się dowiedzieć za parę lat, że ta właśnie koleżanka uwiodła ci męża?

Oczywiście, że nie. Ale ich mężowie mówią mi komplementy, a one mojemu mężowi kiedyś też mówiły, ale udawał, że nie słyszy. To jest zwyczajnie miłe. Pewnie, że się cieszę, że nie chce flirtować, ale wolałabym, żeby był bardziej wylewny.