Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po prostu on.........

Jak sie przekonac czy ona chce romansu, czy tylko lubi przebywac w moim tow.?

Polecane posty

Witajcie. W pracy mam kolezanke, z ktora ostatnio czesciej spedzam czas: wspolne wyjazdy sluzbowe (co ciekawe gdy jest jakis planowany wyjazd wybiera mnie, a nie innych facetow, ktorzy lepiej by zalatwili sprawe), rozmowy w cztery oczy (m.in. o seksie), od czasu do czasu spacer, wypad na kawe etc. W czym rzecz: ona szuka ze mna kontaktu, podpytuje mnie o moje zycie prywatne, w jakich kobietach gustuje, prawi mi komplementy, ze dobrze jej sie ze mna wspolpracuje, narzeka na swojego meza, a ja ponoc jestem inny: poukladany, opiekunczy. I teraz jak sie dowiedziec, czy to tylko kokieteria z jej strony, chec udowodnienia przed sama soba, ze jest wartosciowa, moze podobac sie facetom, czy moze ona liczy na cos wiecej. Nie zapytam jej przeciez wprost w co gra. Kobiety, podpowiedzcie mi w jaki sposob ja przeswietlic, dowiedziec sie co tak naprawde o mnie mysli, w jakim kierunku podaza ta nasza znajomosc. Licze na pomoc.

Podchodzisz, pchasz na ścianę, podnosisz kiece do góry, rozrywasz rajstopy, wchodzisz. Jak przerwie na jakimś etapie to nie jest zainteresowana

Pytam na powaznie...

A mozesz cos wiecej napisac o tej swojej znajomosci? Jestes mezatka?

po prostu zapytaj...ja bym tak zrobila bo to co kolezanka tu proponuje jest w tym przypadku ordynarne

beataRyba Podchodzisz, pchasz na ścianę, podnosisz kiece do góry, rozrywasz rajstopy, wchodzisz. Jak przerwie na jakimś etapie to nie jest zainteresowana noo dokładnie :D:D lepiej bym tego nie ujeła:classic_cool:

Ciekawe... A mowia, ze kobiety lubia podchody, szachy wodne, a nie zdecydowany ruch ze strony faceta.

Gość po prostu ją bierzesz
w ramiona i całujesz. jak się odsunie, to nie szuka romansu

Wiesz co jest najlepsze? To był i jest jedyny facet który mnie zaskakuje... nie wyobrażam sobie życia bez niego :D ...ale rozumiem, że tak poznanie się jest dla par ekstremalnych :)

miłosc fizyczna nie mozliwa jest bez lekkiej przemocy

grzeczne dziewczynki to spią o tej porze. ale o co w ogole pytasz?

podpowiadam autorowi "Ciekawe... A mowia, ze kobiety lubia podchody, szachy wodne, a nie zdecydowany ruch ze strony faceta." ale to raczej dzieciak wiec wiele nie skorzysta

Grzeczne, niegrzeczne... ja tez jestem grzeczna :) Zrobiłam dzisiaj obiad, pranie wywiesiłam je... a że później zajechałam faceta i śpi... to taka już moja natura :))

autor stracił chyba ochotę na rozmowę

Gość hehe :D
ja bym ta mezatke pochnal na sciane, wsadzil kolano miedzy nogi, aby nie mogla uciec, a pozniej rozebral i wsadzil swojego dzona. tez jestem zwolennikiem szybkich akcji celem rozwiana watpliwosci. nie lubie zastanawiac sie co by bylo gdyby, kalkulowac... po prostu dzialam. najwyzej mozna dostac po pysku.

albo upije się ze smutku

"Ciekawe... A mowia, ze kobiety lubia podchody, szachy wodne, a nie zdecydowany ruch ze strony faceta." tylko ze czasami to sie mozna zrzygac tymi podchodami bo sie ciagna jak papier toaletowy :O

gimnazjalistki to moze i lubią takie podchody, ale nie dojrzałe kobiety. tu potrzeba trochę siły

po prostu ja bierz... matko!! nie wiem czys ty chlop ale jak zes chlop to ja bym cie usciskala za te slowa.

Ja jeszcze koniecznie potrzebuje co jakiś czas... straty w odzieży z pośpiechu... 3,4 pewne gwałtowne ruchy i wiem że żyję

no niestety, kobieta jestem