Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepowylamywany

jakie podarunki??

Polecane posty

Gość niepowylamywany

jak jedziecie w odwiedziny do kraju, do rodziny to jakie podarunki , prezenty najczesciej przywozicie ze soba...wkrotce jade na urlop do PL i sie zastanawiam nad czyms nowym jesli chodzi o prezenciki...macie jakies pomysly??czy moze tylko kasa wystarczy??

Gość niepowylamywany
no ruszcie glowa...podzielcie sie pomyslami!!

Gość homerycka costamcostam
Wiesz no, nie wie nikt przecież skąd jedziesz, jak czesto jeździsz i z kogo się składa rodzina (tylko rodzice, dorosłe rodzeństwo, jakieś dzieci?) Ja przywożę swojej siostrze lalki kolekcjonerskie z każdego kraju (eleganckie, ubrane w stroje ludowe i niestety drogie ;/) bo je zbiera, siostra ma 24 lata. Mamie zwykle kupuję ubrania ale tylko daltego, że świetnie nam się gusta pokrywają. Ojcu zwykle co mi wpadnie ciekawego w ręce, byłam w muzeum zabawek to ojcu zgarnęłam model samolotu bardzo szczegółowy

Gość alfa44
ja czesto kupuje herbaty rozne smakowe z whittard of chelsea, maja super smaki i sa ladnie zapakowane, mamie ostatnio zawiozlam taka plocienna torbe na zakupy z flaga anglii a bratu troche koszulek sportowych bo jest fanem pilki noznej

Gość niepowylamywany
chyba jednak kase dam...rodzice juz sobie zastrzegli ze ciuchow n ie chca...synowie po ostatnich prezentach typu laptop teraz chcieliby chyba gwiazdki z nieba...chcialem zeby bylo normalnie ale chyba ich sam nauczylem pazernosci i gornolotnych ambicji...ciekawe jaka bylaby reakcja jakbym nic nie przywiozl...mieliscie juz takie cos??? acha a kraj to DE.