Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panda Corregiano

Da się "wszczepić stanik" w biust?

Polecane posty

Gość Panda Corregiano

Mam pytanie, czy możliwe jest aby nie powiększyć biust, ale podnieść go i utrzymać tak, abym nie musiała nosić stanika? Mam spory rozmiar i zaczynają więdnąć, mam blisko 30 lat :( (proszę mi nie truć o dobrych stanikach bo one nie dają tyle, aby się nie starzeć)

Gość ze he? wszczepic stanik w bius
Zebys stanika nie musiala nosic? :D Mozesz pomniejszyc sobie piersi. Nie ma czegos takiego jak wszepienie stabika w cycki. Powariowalas?

Gość zzetkka
To ja nie wiem, co Ty nosisz. Ja mam 36 lat, biustonosze 30GG, 30H (72 pod biustem, 101 w biuście), i od kiedy noszę dobre staniki (od 3 lat) to moje piersi tylko się poprawiają. Więc będę truć, bo dobrego stanika pewnie nie masz, jeśli w tym wieku jest już tak źle (u mnie też było).

Gość podobno ......
80 procent kobiet ma zle dobrany stanik,tak wiec jestes w tej 80. Ja pół życia miałam źle dobierane stanik! I o zgrozo wybierały mi je panie w sklepach co to się niby znają. Pod biustem mam 72cm a panie dobierały mi 75 :O,ogólnie mialam zawsze miske b,a teraz - teraz staniki mam 70c albo 65d i leżą super

Gość Panda Corregiano
Oj, oj, Chodzi o to, żeby biust nie więdł, wiadomo że stanik będe nosić. A za dopasowywanie staników płaciłam strasznie dużo (jeden stanik od 150 do 300zł a wiadomo że ich kilka potrzebuję), obeszłam setki sklepów, dopasowywano mi je na forum, dopasowywały mi je panie w sklepach i w dobyrch stanikach chodzę od dawna. SZCZĘŚLIWIE udało mi się znaleźć na innym forum (kobiety - dlatego mężczyźni was nie szanują. Pyta sięo A a wy mówicie o B! Opanujcie się, odpowiadajcie jak w wojsku na zadane pytanie!) poleconego lekarza, już miałam pierwszą wizytę i pan mi dokładnie procedury opisał... Za 3 miesiące będę mieć poduszeczki pod biustem. Drogi zabieg, ale szczęśliwie mnie stać.

O matko, a co to za poduszki pod biustem? Opisz swój przyszły zabieg?! Pozdrawiam:)