Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eliza_____24

będę miała trojaczki:(

Polecane posty

strasznie się boję... mieszkam ze swoim facetem sama, on pracuje ja narazie też... jak ja sobie poradzę. jak ja urodzę;(;(;( ratyujcie dziewczyny :(

Gość Ewe_____lina
Napewno musi ktos pomoc po porodzie nie dasz rady sama a z czasem bedzie lepiej.Moze twoja mama tesciowa ktos z rodziny zamieszka z wami.

Gość umano
Poradzisz...nie załamuj się teraz....pomyśl jak takie trzy maleństwa się urodzą. Takie Wasze potrójne szczęście...a pomoc rzeczową jakąś dostaniecie :) Będzie dobrze :) Gratuluję przede wszystkim :)

Gość aleee
faktycznie troszkę przerażająca przyszłość ale z drugiej strony jaka słodka :) gratuluje

Gość gieeenia
gratulacje. Powiem Ci tak- noworodek głównie je i śpi. Wiadomo, trzeba przwinąć. I to nawet razy 3 nie będzie takie tragiczne. A potem np. 1 rok, 2 latka możesz miec nawet lepiej niz mamy z jednym dzieckiem, które chodzi przyczepione do nogi, chce sie razem bawic, a wieloraczki mają to do siebie, że swietnie sie same bawią. Będzie dobrze.

Gość AGA ŚMIESZKA BEZDOMNEJ KOLEŻKA
no to macie już plan na życie....... OMG!!!! Nie zazdroszczę, wielkie szczęście ale też olbrzymie obciążenie i obowiązek. Który to tydzień??

Gość hahahahahahahahha
co ty gadasz :D

Gość nestea..........
usmialam się z tym trojanem, przepraszam :) jeśli ktoś wam pomoże to dacie radę. będzie pewnie cięzko, ale na pewno pokochacie cała trojke i oszalejecie na ich punkcie. oszczedzaj się i duzo wypoczywaj.

Gość kajajjaajj
Wspolczuje...;/

Trojan hehe sorry się usmiałam :D Wiesz co szok napewno- ale jak tak sie dluzej nad tym zastanawiam.. to jakie to cudowne :D W ktorym tygodniu jestes, od kiedy wiesz o ciazy mnogiej?? Gratulacje przedewszystkim !

Gość kajajjaajj
To jeszcze jeden-dwa plody moga obumrzec do 12 tyg jest wielkie ryzyko .. A wyobrazacie sobie wozek :D

Gość kajajjaajj
Od razu najlepiej kupic taczke :P

od wczoraj ;(;(;( Boże... właśnie usłyszałam "trojanku idziesz się ze mną kąpać?" jestem na niego wściekła, on się zachodzi ze śmiechu:o i pyta kiedy planujemy kolejną ciążę:( jestem załamana:(:(:(;( napiłabym się ;D no ale...

Gość kajajjaajj
Tez bym sie zalamala,ile to kasy potrzeba itd...jeszcze za granicaspoko ,bo pomoc jakas,ale w PL...EEH

Gość color mini dater
nox, wypierdalaj przygłupie na ogólna!!!

eliza wez to na luz :) Mysle, ze w tym wszystkim najwaznijesze nie zwariowac i twoj facet widac dobrze do tego podchodzi. Nie cofniesz, nic nie poradzisz prawda? Wiec im wiecej luzu, tym lepiej dla waszego zwiazku, dla Ciebie i twoich maluchow :) Wez pod uwage, ze taka ciaza nie jest lekka i trzeba troszke sie skupic bardziej na sobie i dzieciach..

Gość kajajjaajj
COLOR-:D To jak limuzyna wyglada...ha ha w centrum handlowym mozna utkwic w niezlym korku.,przez taki wozek ha ha ha

Gość też współczuję
:/ lepsze trojaczki ZDROWE niż jedno nie daj Boże chore. Będzie dobrze ale pewnie nie łatwo :/ Nie zazdroszczę. Nie wiem co bym zrobiła na twoim miejscu ale moja psychika raczej nie wytrzymałaby tego :(

Gość kajajjaajj
ha ha ha to zes dala z ta stonoga :) ogladalam to ,faktycznie podobienstwo uderzajace :P