Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

juz.....niedlugo......

wiercący sie maluch :)

Polecane posty

dziewczyny ratujcie,bo ja już nie daję rady córeczka ma aktualnie 11mcy , od ok 3 tyg jej sen w nocy stał się koszmarem :( od urodzenia do ok 7miesiąca zawsze przesypiała całe noce, potem zaczęły sie pobudki po smoczka, wtedy jak nauczyła się sama go brać cspała lepiej ok 2 tyg a teraz moja córcia cała noc próbuje "złapać pozycję " od ok 1 w nocy zaczyna sie rzucać, kładzie się na brzuch po czym po minucie zaczyna płakać bo jej ta pozycja nie pasuje, ja ją spowrotem na boczek a ona znów na brzuch i po kilku min płacz, jak leży już na tym brzuchu, podnosi nogi , rzuca główkę raz na jedną ,raz na drugą stronę , przekłada ręcę ,nic jej nie pasuje- płacz, ja ją na boczek ,po kilku minutach-znów jest na brzuchy i wszytsko od nowa, przewracając się ciągle "wędruje "po całym łóżeczku ,więc dodatkowo co jakieś 15min jest płacz spowodowany uderzeniem głowy o szczebelki lub leży w poprzek i się blokuje,nie może się ruszyć- płacz... trwa to ok miesiąc, z czego pierwsze 2 tyg spała spokojnie do ok 4-5 ,i wtedy zaczynało się "łapanie pozycji" od okolo 2 tyg ta akcja zaczyna sie już ok 1 w nocy... nie wiem jak temu zaradzić (śpiworek nie jest metodą,bez problemu w nim wstaje, przekręca się itp ) jedyne co mi przychodzi do głowy to odziedziczenie tej cechy po tacie :) mąż zanim zaśnie przewraca się z boku na bok setki razy,ma tak że nagle musi zmienić pozycje bo juz "nie może" w tej co był ,ale jak już zaśnie to śpi , u córki wyglada to inaczej... proszę pomóżcie , bo kurczę sił już mi brak......

Gość Mamaoscara
Moj ma 10 miesięcy jest to samo do 9 miesięcy przesypial cała noc a teraz tak tez około 1 budzi sie i płacze albo wcale sie nie budzi i płacze przez sen wierci sie niesamowicie ( on smoczka nie ma ) wiesz wydaje mi sie ze to przejdzie ( przynajmniej mam nadzieje )