Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serddducho

straciłam nadzieję, że bede miałą ładną cerę

Polecane posty

Gość serddducho

:( mam zaskórniki, na twarzy, na plecach, na ramionach:( w wieku nastoletnim miałam trądzik, mam blizny i dziury i te zaskórnikiiii:( nie nawidze ich, wyciskam je, skóra jest okropna nie bede miała faceta, bo sie zbyt wstydze, generalnie wstydze sie wychodzic;/ wstydze sie siebie;/ próbowałam diet warzywno owocowych, wtedy były wysypy na zmiane z ładną buzią, pozatym na takiej diecie nie da sie funkcjonowac, pracowac, uczyc sie;/ byłam tez na dukanie to bylo w miare w miare, ale tez ta dieta nie daje mi normalnie funkcjonowac;/ piłam pokrzywe tez nic generalnie cere mam ładną jak jem jogurt dziennie:( ale co mam głodowac?? nie wyrobie w pracy i w szkole;/

Też mam na całe plecy wysypane, to chyba trądzik bo mam 15 lat, ale wstydzę się nosić koszulki na ramiączkach :( Mam również na udach sporo i na twarzy mi wychoodza co jakis czas po kilka, chwile ladnie i znowu :( nie wiem co rbić !o

Gość serddducho
ja jak byłam natolatką to brałam tetracykline wiesz, młodziutka jestes są szanse, ze Ci przejdzie ten syf ja mam 24 lata i dalej cere do d*py

Gość i tak swoja droga wcale sie je
idzcie do lekarza bo na bank macie chore nerki.

Gość miałam taki ładny nick
Noo ja nie wiem co wy chceice mieć buźki jak pupcia niemowlaka a żywicie się dzidostwem :-o JESTEŚ TYM CO JESZ !!!!

Gość sasssssssssssssssssssss
a chodzisz do kosmetyczki np na oczyszczanie twarzy? 1-2x w roku ja chodzę i ogólnie cera jest ładniejsza. Bo ona pozbywa się prosówek itp W zasadzie nie mam aż takiej złej tej cery, no ale idealna nie jest.

Gość Do serducha
To co ci na pewno pomoże to: -żel na receptę u dermatologa CLINDACNE- bardzo dobry na trądzik i blizny po nim. -antybiotyk TRIBIOTYK bez recepty w aptece. Zagoi, wyłagodzi i rozjaśni blizny. -rewelacyjna maseczka naturalna DERMAGLIN z zielonej glinki kambryjskiej. W drogeriach, sklepach z kosmetykami, np. Rossman - kojąca maść rumiankowa lub nagietkowa w aptece firmy Elissa. do tego oczyszczać twarz szczoteczką z szmaponem dziecinnym lub mydłem naturalnym. Używać wody mineralnej. Kup sobie siemie lniane i zalej wodą. Zrobi się taka śluzowata konsystencja. Przemywaj tym twarz.

Gość serddducho
dzieki bardzo za poradę, napewno zainteresuje sie tymi kosmetykami:*

Gość aaaaaqqeweff x
No to musisz sobie otworzyć, te zaskórniki jakoś. Tylko że jak sobie otworzysz, to pewnie będziesz miała na początku mnóstwo ropnych pryszczoli. Spróbuj kombinację skinoren/acne-derm+ brevoxyl/benzacne. Ja sobie zaleczyłam trądzik kwas aslicylowy+benzacne, teraz dermatolog dała mi skinoren+epiduo i mam wrażenie, że działanie jest za słabe, więc i tak się posiłkuje czasami kwas salicylowy+bencne. [Skinoren/acne-derm/kwas sal. rano, epiduo/benzacne wieczorem; chociaż ja wolę to benzacne/brevoxyl (z epiduo u mnie nie ma tego problemu) nałożyć grubą warstwę wieczorem na jakąś godzinę, a potem coś nawilżającego, bo nie dość, że to niszczy ubranie, to jeszcze wysusza .]

Gość widzialy galy co braly.....
tylko dieta owocowa warzywna niestety, bo najlepiej oczyszcza cialo. a jakies leki to nie są skuteczne, bo co z tego jak amsz ladna cere jak watrobe ci zatruwa. po prostu trzeba kilka miesiecy byc na takiej diecie to cialo sie przyzwyczai.