Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agonia 36

jestem zmuszona do bialego malzenstwa :(((

Polecane posty

Gość gość
ateibok to dlaczego on sie ze mna zwiazal skoro nie ma na mnie ochoty dlaczego nie wybral kobiety na ktora ma ochote zaoszczedzil by mi bolu i dlaczego nie chce sie do tego przyznac ze nie ma na mnie ochoty XX nie obraź się , musiał uznać że jesteś z tych naiwnych, dobra na mamkę, dobra do prowadzenia domu, ot tak prosta kobietka , która niczego sie nie domyśli że...on może ma inne preferencje- To tak jak uważam , że Justin Timberlake jest gejem mimo że żyje w związku i spłodził dziecko. A jego parnterka - Jessica Biel nie jest zbyt atrakcyjną , może z twarzy bo figury to kobyłka. Ona niczego się nie domyśla, bo nie widzi świata poza mężem , którego chciałoby wiele....

Gość gość
Niby otyłość może tłumaczyć brak sexu,no bo jestem ociężały,bo czuje się nieatrakcyjnie ale.... Sexualność nie zniknie do końca.Lądujesz w łużku,dajesz się ponieść fantazji skoro dochodzi do ”włożenia” Zresztą normalnie nikt nie wytrzyma kilku lat,normalnie bierzesz się prędzej czy później za siebie bo chcesz ekhm...zamoczyć.

Gość gość
a może byl molestowany w dziecinstwie, no bo kurcze już nie wiem? Kązdy facet chce bzykac!!! Zbrzydłaś czy co?

Gość gość
Patrzcie,trafiamy na kogoś takiego i MY się głowimy co jest nie tak.MY popadamy w doły,bo podświadomie wiemy że miłość w związku to również namiętność.A druga strona o ile nie jest gejem,o ile nie jesteśmy mega szkaradne,ma się dobrze.Jeśli ktoś jest tym Asem to oszukuje drugą strone ma kobiete obok i ma gdzieś że ona się męczy

Gość gość
Jestem za tym że autorka została wybrana na żonę z innych powodów niż uroda...delikatnie mowiac:(

Gość gość
Czyli? Że jest głupią i kryje geja?Czy że brzydka? Bo wiesz,każda jak sie zrobi,fryzjer,make up ,bielizna jest ładna...mniej lub więcej ale gdy jest miłość to i wygląd podkręcony przez w/w spiwoduje namiętność

Gość gość
jaki zawod wykonuje i czy czesto gdzies jest poza godzinami pracy?

Gość gość
No co Ty mowisz-zadbana to nie to samo co ładna

Gość gość
Wiesz...uroda kwestia gustu. Pamiętam kiedyś oglądałam program s stylu transformacje

Gość gość
brzydkich i zaniedbanych kobiet i...uwierzyłam w przysłowie że nie ma brzydkich kobiet... Serio niby brzydkie ale właśnie fryzura makijaż i ubiór imaszkary były ładne.Zresztą najlepszym tego dowodem są zdjęcia lasek umalowanych tylko w połowie:p

Gość gość
nic nie musisz.