Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panda na latającym dywanie

Dziewczyna robiąca to z inną dziewczyną

Polecane posty

Otóż jest to najbardziej naturalne i powszechnie wsytepujące zachowanie wśród zwierząt naczelnych A czy wiesz, że wśród zwierząt także występuje, jak wy to nazywacie, "homofobia i nietolerancja"? Zwierzęta też tępią zachowania sprzeczne z porządkiem naturalonym, odstępstwa od normy.

Gość ja ci odpowiem kochana
loooser> często jest że ten pociąg młodych dziewczyn do starszych jest uwarunkowany np brakiem rodzica, czy miłości rodziców do dziecka. Dla mnie to jest chore, bo starszy facet często wykorzystuje dziewczynke i jej naiwność, tak samo jak pedofil wykorzystuje dziecko. Kogo natomiast wykorzystuje osoba homoseksualna? Która idzie do łózka z "równym" sobie osobnikiem?

ciekawe, podaj przykłady zwierząt któe tak robia, bo troche czytałam na ten temat i nigdy się nie spotkałam z taka teorią...

Dobra, koniec tego gadania. Nie akceptujesz tego - ok. Przecież i tak z tobą się nie wiąże więc żadna mi różnica. Jedno jest pewne, czy to moralne czy niemoralne, czy naturalne czy nienaturalne seks z mężczyzną nigdy nie zastąpi cudownego seksu z kobietą.

Czytałem tylko ogólnie jak ktoś o tym pisał, ale nie szukałem o tym informacji i teraz też nie mam czasu. A wykorzystywanie to żaden argument. Tak samo dziewczyna może go wykorzystywać, bo jej stawia pizze i kupuje perfumy. W każdym wieku to jest możliwe, chociaż pewnie młodszą może być doświadczonemu łatwiej omotać.

No wiesz, sex z nieboszczykiem to dla nekrofila też coś cudownego pewnie i inny tego nie zastąpi.

a ja bym w sumie chciała w końcu zrozumieć tych po drugiej stronie barykady :) jeszcze nigdy nie miałam okazji przeprowadzic rzeczowej dyskucji na ten temat bo kończyło sie wyzwyskami albo "tak jest i koniec" z tej drugiej strony...

Moj obecny równiez wie ze miałam przez pol roku doswiadczenie z kobieta. Jego to nie odepchneło ode mnie. Mysle ze po cichu raczej go to rajcowalo. Kiedys sie go zapytałam czy gdybys zobaczył mnie w łozku z inna czy oznaczałoby to koniec związku, na co on mi odparł ze chyba była by to zdrada ale nie widzi powodu dlaczego miałby konczyc nasz związek.

coś czytałem to żaden argument, przykro mi :) Każdy sie może wykorzystywać, ale przyznasz że łatwiej o cos takie w układzie dorosła osoba - dziecko, człowiek - ziwerze, człwoeik- zwłoki. Do normalnego zdrowego seksu potrzebny jest szacunek, WZAJEMNA fascynacja i odpowiedzialnosc, coś co dostaniesz od osoby innej i tej samej płci, ale nie dostaniesz od dziecka, zwierzęcia czy zwłok. Teraz widzisz róznice?

Nie skumałeś. Chodzi tu o to że kobiety mają między nóżkami to samo i jak nikt wiedzą jak się z tym obchodzić. Proste.

Do normalnego zdrowego seksu potrzebny jest szacunek, WZAJEMNA fascynacja i odpowiedzialnosc, coś co dostaniesz od osoby innej i tej samej płci, ale nie dostaniesz od dziecka, zwierzęcia czy zwłok. Teraz widzisz róznice? Do normalnego seksu potrzebny jest też normalny pociąg seksualny, a pociąg do osoby tej samej płci nie jest normalny. Wszystko w naturze ma swoje racjonalne uzasadnienie. A jeśli nie ma, to jest to wypadek przy pracy natury - dewiacja, wada genetyczna, uwiedzenie w dzieciństwie, w przypadku facetów słaby ojciec, albo brak, w przypadku kobiety brak mamy itp.

Nie skumałeś. Chodzi tu o to że kobiety mają między nóżkami to samo i jak nikt wiedzą jak się z tym obchodzić. Proste. Ty nei skumałaś. Normalna kobieta traktuje drugą kobietę aseksualnie, tak samo jak normalny człowiek nieboszczyka.

Myśle że i tobie nasiłe można byłoby przypisać jakiś pociąg do dewiacji. Jeśli lubisz np. Seks analny, albo podniecają cię laleczki w szkolnych mundurkach. Coś napewno by się znalazło. Więc już tak nie pouczaj co.

Raczej ciężko by było u mnie coś takiego naleźć, nie widzę, nie mam jakichś fetyszy nawet. Idę. 🖐️

Gość ja ci kochana odpowiem
czyli według Ciebie seks i przyjemnosc jest tylko tym co towarzyszy prokereacji? Co w taki razie z matrubacją? ją też demonizujesz? a seks par bezpłodnych? Wszystkie naczelne, bardziej rozumne zwierzęta masturbują się i wykorzytują seks dla przyjmeności a nie tylko prokreacji... I to jest właśnie naturalne.

Gość Mąż J.
Jestem żonaty chciałbym mieć żone ktora uprawiała seks z kobietą i dalej mogłaby kochać się z kobietami. Lezbijki mnie kręcą mogła by sobie sprowadzać partnerki i robić tń przy mnie.

Sprawa wydaje się prosta ... nie demonizowałbym homoseksualizmu ...no może bardziej trudny do zaakceptowania wydaje mi się w męskim wykonaniu ale może dlatego że wydaje się być mniej estetyczny :))) zawsze co dwie kobiety to dwa razy więcej miłych wrażeń ... a tak poważnie, co to za różnica czy w przeszłości kobieta była z kobietą czy z facetem, jeżeli sprawy są zamknięte to nie powinno mieć wpływu na nowy związek. Jeżeli partner miałby się obawiać recydywy to co za różnica czy partnera zrobi to z kobietą czy z facetem, w końcu nie mówimy tu o sexie samym w sobie, a o seksie z miłości, jeśli z miłości to już zdrada w pełnym wymiarze. W tym przypadku co za różnica dla faceta czy jego kobiecie bliższa jest inna kobieta czy inny facet ... ważne że bliższy jest ktoś inny ....

Gość jajajajjajajajjajajajjajajjaj
ja uważam że to nic zlego..zresztą..niech każdy pijnuje swojego wyrka.. co do biseksualistek-sama taką jestem, z wiekszym pociągiem jednak do kobiet. Jesli jednak bede kiedykolwiek z męzczyzną w poważnym związku nie mam zamiaru mu się spowiadać z przeszłości. Poważny związek to jest związek przyszłościowy, patrzenie przed siebie, nie za plecy. Skoro facet nie bedzie cię szanował za to kim jesteś kopnij go w dupsko bo to zwykły śmieć!!

Gość ANTYLOOOSERKA
Loooser nie porównuj homoseksualizmu do pedofili czy nekrofili, bo sie zwyczajnie ośmieszasz człowieku.Homo są ludzmi zwyczjnymi, kochaja tą samą płeć, niczym innym sie nie różnią. Tak samo czują i kochają .Guzik o tym wiesz więc sie nie wypowiadaj.

Gość ANTYLOOOSERKA
Ja wiem że księża głoszą jakie to złeee, a wród nich większość gejów ha ha ha. On mnie ma uczyć??? śmiech na sali ha ha. Charakter pozwala nam kształtować obraz związków czy to hetero czy homo.Nie ważne kto z kim śpi, ważne jakie żywi uczucia do swojej partnerki czy partnera.Ważne ile człowiek potrafi dać dobrego drugiej osobie-to czyni go wyjątkowym.

Gość Men Zen
Moja partnerka choć ma czterdziestke uprawia seks z kobietami o wiele młodszymi nie raz uwiedzie nastolatke którą uczy seksu.Nie przeszkadza mi to.