Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepowylamywany

czy sprzatacie w niedziele??

Polecane posty

Gość niepowylamywany

do pewnego czasu mialem skrupuly i sprzatalem zawsze w piatek ewentualnie w sobote ale teraz jak zauwazylem ze sasiadki w niedziele robia wszystko wlacznie z praniem to postanowilem ze nie bede gorszy i tez jak trzeba to robie prace domowe w niedziele tez bo jak czlowiek caly tydzien pracuje to na swietowanie nie ma czasu...bo to chyba tylko w pl uwazaja ze niedziela to nieruszana jakas jest i sie nic wtedy nie robi...pozdro

Gość umizumi
Tak, często:D

Gość jak wida bardzo by jemu
jak bylam w sb padnieta po calym tyg i miala jakies sprawy to zalatwienia to tak i w swieta tez czasem sprzatalam, bo mam taki zawod, ze w weekendy i swieta czasem pracowac musze to co to w sumie za rozn ica czy pracuje czy sprzatam??

Gość z_ uśmiechem
Ja dziś sprzątałam,prałam ,nawet samochód umyłam :-)

Gość niepowylamywany
a pamietacie takie stwierdzenia...nie pracuj w niedziele bo to grzech...albo co zrobisz w niedziele to i tak sie zepsuje...albo jak przy pracy w niedziele cos sobie zrobisz to byl zawsze komentarz--pokaralo cie za to zes w niedziele cos tam robil...tak bylo w PL dlatego na poczatku podgladalem co robia sasiedzi by sie czasami nie narazic jakiejs zagorzalej dewotce albo moherowi...przecie tu tez takie sa...pozdro

w polsce dzieki temu ze w niedziele sie zazwyczaj nie pracuje to ta niedziela jest bardziej szczegolna. w uk - dzien jak codzien. fajny jest miec jeden dzien kiedy nie slyszy sie halasow kosiarek, odkurzaczy czy remontow. jak mowi moj ojciec: niedzielna praca w gowno sie obraca :)

Gość 24234234324
Ja w niedzielę najczęściej robię generalne porzadki, strasznie nudny ten dzien i to najlepszy sposób na walkę z nuda

Gość numerowaaa
Mi to nie robi roznicy w jaki dzien sprzatam. Choc do nas przychodzi raz w tygodniu sprzataczka, wiec domu za bardzo nie musze sprzatac. :P