Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AAnndrzejek

Depilacja u facetów

Polecane posty

Gość AAnndrzejek

Cześć Pytanie jest do kobiet, albo facetów depilujących się. Chodzi mi o depilację na jądrach, jak to najlepiej zrobic? I czym sie rózni jak sobie maszynka ogole od depilacji kremem np.?

Gość biusciatka
To zależy od partnerki. Jeśli masz stałą i naprawdę ją kochasz, to najlepiej będzie skuteczniejszą metodą - kremem opóźniającym odrastanie, a jak jesteś odważny, to wręcz woskiem :p. Jeśli jest niebezpieczeństwo zmiany partnerki, to weź pod uwagę to, że tamta może woleć zarost i wtedy tylko maszynką. Przy goleniu maszynką odrastające włoski są nieprzyjemne i przeraźliwie kłują w majtkach :(. No ja, osobiście, jestem po serii depilacji laserowej i to na pewno najlepsze rozwiązanie na usunięcie trwałe. Tylko czy Ty jesteś tak zdeterminowany?

Dobra maszynka plus konkretny krem i po problemie. U mnie najgorzej jest z goleniem klatki i brzucha, sprzęt idzie bezproblemowo. Ogólnie najtrudniej jest za pierwszym razem, później jak się skóra przyzwyczai jest już ok.

Gość AAnndrzejek
Tzn..mam za duzo włosów na jądrach ..tak mi się zdjae..i już mnie one wkurzaja. Czy krem do depilacji jest obarczony jakims alergenem? Czy to bezproblemowa sprawa? No i rechnicznie, jak sobie posmaruje to czym to zebrac?

Gość AAnndrzejek
co do maszynki, uzywasz też jakiegos kremu aby nie odrastały? Czy normalnie czekasz aż odrosna i golisz od nowa?

Gość biusciatka
Zależy od składu kremu. W opakowaniu powinna być szpatułka do zbierania włosów, więc tego problemu nie ma. @koleżka11, nie uważasz, że golenie klaty i brzucha to lekka przesada? Jak bardzo jesteś tam owłosiony?

Gość small ela
wydepilowane jąderka są takie aksamitne i delikatne że aż chce się wkładać całe do ust, mój facet to rozumie i goli woreczek 2 razy w tygodniu, mały też jest przystrzyżony w trójkącik, bardzo to higieniczne i podniecające zarazem, ostatnio on goli moją malutką tam a ja jemu strzygę małego,(jąderka goli sam bo ja boję się że go 6tam skaleczę), dziś wieczór też jak dzieci pójdą spać zrobimy sobie taki seans, mam wtedy 3-4 orgazmy z rzędu, polecam bardzo wszystkim,