Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwielbiam takie topiki

czy moge dziecku podac sloiczek czy musze go najpierw odkazic

Polecane posty

Gość uwielbiam takie topiki

powiedzcie prosze bonie wiem czy bakterie go nie zabija

Gość maaamaa
doskonale rozumiem, ze do napisania tego topiku posunął Cie mój temat o jogurtach? To o czym Ty chcesz czytac w tym dziale? Jak Ci cos nie pasuje, to przeciez nikt Cie na kafe siłą nie trzyma.......

jestem na kafe bo posiadanie dziecka jest bardzo stresogenne. co rusz to czyha na mnie i na dziecko jakas pulapka o kotrej nie wiem. a to okazalo sie ze podawalm jogurty o niewlasciwiej temperaturze dzicku i chyba krzywde mu tym wyrzadzilam. na studniowke nie pojdzie bo bedzie mialo angine ropna od tych jogurtow; zavczelam myslec na innymi bledami,kotre moglam popelnic i rpzyszly mi na mysc te sloiczki, przeciez one nie sa sterylne i dziecku podaje w takiego niesterylanego sloiczka jerdzenie, te bakterie z zewnatrz odstaja sie do zywnosci i ono to wszytko je.... koszmar po prostu koszmar dlatog zadaje pytania na firum, zeby mi ktos odpowiedzial i zebym niepotrzebnie nie anrazala dziecka

Gość zuuuluuu guuulaaa
i jeszcze do sanepidu zawieź, niech sprawdzą czy aby na pewno się nadaje do zjedzenia jego zawartość :o

Gość nie uzywam chusteczek
a fujjj sloiczki podajesz? Ty nie wiesz ze pan Mical (tata amelki co zupki do re mi produkuje) nie myje rąk po wyjsciu z WC?! Jak mozesz :-o

Nie rozumiem czy chcesz odkazić słoiczek czy dziecko :D

dziecko odkazam , wg poraz dziewczyn z topiku o chusteczkach domestosc. teraz mam w zanadrzu wiecej sposobow na odkazanie! przerazilam sie natomiast ym tata amelki, kotry nie myje rac po wyjsciu z wc! cyzli wg was,, zawartosc sloiczka tez trzeba odkazic??? wlas chloru czy lepije spirytusu??

Gość Etwerty
Rozbełtaj w spirytusie do pępka..