Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwielbiam takie topiki

czy moge jesc karmiac piersia??

Polecane posty

Gość uwielbiam takie topiki

z tego co czytam to matce karmiacej nic nie wolno

nie no coś tam wolno :D:D:D - gotowaną pierś z kurczaka - ziemniaki - banany i chyba tyle :D:D:D:D a tak serio to jak dziecku nic nie jest to matka karmiąca może praktycznie jeść wszystko tylko stopniowo a nie w pierwszej dobie życia dziecka kapuste z grochem na tłustym boczku :D:D:D

Gość maaamaa
do :P:P:P:P:P nie zrozumiałas, przeczytaj jeszcze raz, poza tym chodzi o ironię

Gość nimmu
no za banana to zebrałam ochrzan w szpitalu od pielęgniarki -dziecko miało mi płakać w nocy. :P

Gość maaamaa
ale pytanie jest_ czy moge jesc karmiąc? Tzn autorce chodzi albo o to, czy można jednoczesnie, alebo wogóle jesc? IRONIA

zaczrnilam sie bo ktos sie podszywal i zabral mi nicka chodzi mi o to czy mozan jesc cokolwiek karmiac piersia. bo juz drugie dziecko karmie i jadlaco mi wpadlo w rece i nagle sie dowiedzilam ze chyba zatrulam je tym jedzieniem. dzisiaj patrze na dizeci i placze, bo tyle tego sie nasaly z melkiem matki, i nie wiem jak to wplynie na ich iq, na zdrowie , zycie emocjonalne , szkolne przyjaznie.... dlatego teraz postanowilam, ze poki syn jeszcze ssie piers to bede odzywiac sie powiuetrzem i wodo uprzednio wygotowana przez pol godizny. myslalam tez zeby pic mleko modyfikowane, wtedy mojhe mleko bedize mialo optymalny skmad, co o tym myslicie?? naprawde boje sie bardzo, ze dzieci skrzywdzilam tym jedzeniem pomozcie!