Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podła i szczęśliwa

Zemsta na facecie!

Polecane posty

Gość Ivanhoe
Uważaj na swoje myśli, stają się słowami, Uważaj na swoje słowa, stają się czynami Uważaj na swoje czyny, stają się nawykami Uważaj na swoje nawyki, stają się charakterem Uważaj na swój charakter, on się staję Twoim losem. Frank Outlaw

Gość Poranna kawa z mlekiem.
Może ktoś zasugeruje mi w jaki sposób można zemścić się na żonatym facecie ( który twierdzi, że powiedział żonie że ją zdradza ze mną i ona mu wybaczyła) - podobno powiedział jej dlatego, że chciał ją zostawić dla mnie, jakoś po miesiącu mu się odwidziało i zostawił mnie.

Gość o naiwnosci
spotkaj sie z nim i strzel mu z liscia, odwroc sie ,odejdz i nigdy o nim nie mysl.

Gość myślę o tym
autorko jesteś chora psychicznie i jesteś niebezpieczna nie tylko dla swojego byłego i to samo się tyczy osób, które cię popierają, to nie jest zdrowe

I bardzo dobrze. Niech ma za swoje. Zrobiłam tak samo i ciesze się z tego. A wy głupie baby nic nie wiecie. Myślicie że jak ktoś kogoś skrzywdzi w młodym wieku to to nie odciśnie piętna. I sam po tą zemstę przyszedł. Żałuje tylko że w ostatnim momencie mi się go szkoda zrobiło i nie zaśmiałam się mu głośno w twarz. I brawo dla autorki! Nie dała sobą pomiatać tak ja wy wszystkie co tu piszecie tematy "jak on mnie krzywdzi, jak go zmienić" To są chore związki a nie takie w których ktoś się daje wykorzystywać do granic możliwości tylko umie pokazać na co go stać.

Gość księżyc w pełni ....
nie zamierzam Cię Autorko oceniać, to Twoja sprawa, mam inne spostrzeżenie i uwagi... Drogie Kafeterianki, gdyby Autorka opisała tutaj, że facet ją zranił i skrzywdził i jak, pocieszałybyście ją i doradzałybyście jak się zemścić na wiarołomnym facecie. Otóż, Autorka to już zrobiła, bez waszych rad i porad przeprowadziła zemstę, teraz ją za to obrzucacie błotem gdzie tu logika? A taki jest właśnie schemat na kafeterii, skrzywdzona kobieta, tłum pocieszających kafeterianek doradzających formę zemsty. Drogie Panie... bez komentarza

Gość księżyc w pełni ....
Apropos radykalnego wybaczania, wyjaśnij mi proszę jakim cudem dusza wybierając sobie taki a nie inny los na ziemi wykazuje totalny brak rozsądku wybierając sobie śmierć w torturach, pobyt w obozie koncentracyjnym, doświadczenie gwałtu lub śmierć dziecka (że posłużę się dosyć drastycznymi przykładami)? To tylko moje spostrzeżenia i wątpliwości na temat radykalnego wybaczania

Gość albo że urodzi się
kadłubkiem? Lub z zespołem Downa? Albo zostanie wyskrobana? Albo poroniona?

Gość nanannanannnnna
do Ivanhoe najpierw zdradziles, napisales ze przez ciebie cierpiala i ze sprawiles jej bol,a teraz robisz z siebie meczennika bo tym razem ona sie toba zabawila,nie powinienes miec do niej pretensji i odejsc. kropka a co do autorki, zabawne jest to ze biedak nie wiedzial z kim zadarl haha i dostal za swoje lol,niech autorka napisze swoja historie chociaz w czesci bo strasznie jestem ciekawa:)

Gość sylvia 007
Nie mozna wszystkigo wybaczac,a zemsta moze byc nauczka dla faceta,ze nie tylko on moze grac role oprawcy,jak zobaczy co czuje ofiara to moze przestanie krzywdzic .

Gość bóg to naiwna historyjka
napisz tytuły tych książek ?