Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajka pytająca

Lapatop-pomocy!!!

Polecane posty

Gość pytajka pytająca

Pomozcie mi bo moj laptop wariuje a raczej kursor.Nie moge nic napisac w pasku przegladarki bo gdy chce cos wpisac w pasku przegladarki to wyskakuja mi juz gotowe hasla ,ktorych nie moge usunąc bo kursor sam cofa sie do konca wyrazu czy zdania.na pulpicie tez nie moge nic kliknac bo gdy chce np wlaczyc przegladarke i klikam na nia to mi przeskakuje na ikonke obok i to sie wlacza.Co to moze byc??? Napiszcie nmi monkretnie co mam zrobic.Wczesniej w t??cie ktory zalozylam ktos mi napisal cookies i tyle.Ale co ja mam zrobic

Gość sujupuju
ja coś takiego miałam ale na stacjonarnym po prostu myszka się zjebała kupiłam nową i działało

Gość pytajka pytająca
Mam myszke bezprzewodowa i tej uzywam.Ona na bank jest sprawna.Czy to moze byc wina myszki w laptopie?Chyba raczej nie...Dodam jeszcze ze tak samo np filmiki na Youtub-ie same mi przeskauja tzn gdy wlaczam jakis filmik to on sam sie przewija i zaczyna np w drugiej minucie :(

Gość pytajka pytająca
Leviatan HP?A co to jest?

Tak może to być wina touch-pada możesz go sobie wyłączyć w panelu starowania bądź skrótem klawiaturowym :) klawisz funkcyjny FN + coś z obrazkiem 'mydełka'

Gość pytajka pytająca
Uzywam raz bezprzewodowej myszki a raz tej w laptopie.Blagam pozmozcie mi bo laptop jest męża sluzbowy i musi byc sprawny 😭

Gość pytajka pytająca
Teraz np weszlam wpanel sterowania i myszkę i chcialam zmienic szybkosc wskaznika i nie moge bo sam sie przesuwa az do konca z napisem Szybko...Dodam jeszcze ze wszystkie ikonki mi same mrygają...

a przy używaniu czego się tak dzieje? obu rzeczy czy przy używaniu jednej a druga działa ok?

Gość pytajka pytająca
męska rzecz tak samo sie dzieje gdy laptop jest podlaczony do ladowarki i gdy dziala na baterię...

Gość pytajka pytająca
Tu na kaffe moge pisac normalnie ale np teraz gdy chce wpisac cos w pasku przegladarki i wpisze pierwsza litere to wyskakuja mi gotowe hasla.Np wpisze W to wyskakuje mi odrazu wp.pl i samo sie przealacza.A gdy chec to wykasowac to nie moge bo kursor myszki sam sie cofa do konca wyrazu...

Gość pytajka pytająca
Jak mam odlaczyc mysz jak uzywam bezprzewodowej?

Gość pytajka pytająca
Mam Avirę i myslisz ze moze byc wirus?

Gość pytajka pytająca
dyrektore jak nie masz niz ciekawego do napisania w zwiazku z tematem to sie prosze nie odzywaj.

Gość pytajka pytająca
Ja wylaczylam myszke bezprzewodowa i tak samo sie robi jak robilo :( Mysle ze chey bnaa ntorwzoe bwa gbreadzci Windowsa a to mnie przeraza bo jest tutaj duzo waznych rzeczy meża....

jak jest dużo ważnych rzeczy to lepiej zostaw ten laptop jak mąż wróci to poprzenosi co ważne i zrobi sobie reinstalkę jak dla mnie to laptop załapał jakiegoś wirusa

Gość pytajka pytająca
Teraz patrze na to co napisalam i widze ze i tutaj kursor płata mi psikusy :(

Gość pytajka pytająca
Czarna Anielica masz rację,nie bede sama nic tu robila ,niech maz tu cos zaradzi. Dziekuje za pomoc :)

Żadna reinstalka wina jest w takim razie w touchpadzie bo go ktoś zaświnił jedzeniem, kremem do rąk albo zwyczajnie uderzył i zniszczył sensor / przyciski. Wyłączyć i będzie po problemie. Ale ile można to powtarzać.