Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliza-dushkuuuu

ALE JAJA!!!! znalazłam w papierach ....

Polecane posty

Gość eliza-dushkuuuu

kartę zdrowia ze szkoły i opinię moich wychowaców i pielęgniarek. Słuchajcie co tam jest napisane: Obserwacje pielęgniarki: Bilans 6latka, rozwój psychiczny prawidłowy, ociężałość ruchowa powolność. Badania bilansowe 10latka: Dziecko mało sprawne ruchowo, powolne, sprawia wrażenie ociężałej fizycznie. Ej, ja do dziś jestem taka niezdarna, jakbym miała sztywne miesnie, ale tylko przy obcych. Jakby mi mięsnie twardniały, zastygały i robię się niezdarna, powolna. W domu jest ok. Co ze mną jest nie tak? Czy to objaw fobii społęcznej? Jak z tym walczyć? Teraz opinie wychowaców: Technikum: Wymowa: prawidłowa Sprawność fizyczna: przeciętna zachowanie: nie budzi zastrzeżeń wyniki w nauce: dobre absencja szkolna (co to jest?): powyżej przeciętnej trudności w szkole: nie występują relacje z rówieśnikami: prawidłowe Podstawówka Sprawność fiz: poniżej przeciętnej zachowanie: budzi zastrzeżenia: mało zaradna, ociężała (skreślone "umysłowo" :o ) wyniki w nauce: dostateczne absencja: powyżej przeciętnej trudności: brak koncentracji Gimnazjum: sprawność fiz: przeciętna zachowanie: zamknięta w sobie wielka niesmiałość wyniki w nauce: dobre absencja: pow przeciętnej trudnosci w szkole: nie występują czuję sie teraz jak czubek :D

Gość eliza-dushkuuuu
no właśnie się nie chwalę :(

Gość sujupuju
absencja szkolna (co to jest?) nieobecność

widać że niektórzy nie tylko zdradzają niezwykłe wręcz oczytanie i znajomość polskiego :D ale i nie umieją wykorzystać google żeby choć trochę ukryć swoje mierne wykształcenie :) 🖐️

Absencja to chyba chodzi o uczęszczanie, czyli że autorka właśnie nie opuszczała zajęć.

Gość sujupuju
czyli że autorka właśnie nie opuszczała zajęć przecież napisałam że nieobecność

Gość sujupuju
czyli że autorka właśnie nie opuszczała zajęć przecież napisałam że nieobecność

Gość sujupuju
a zapomniałam zrobić cudzysłów "absencja szkolna (co to jest?)" i wyszło że ja się pytam to było do autorki

Gość a to ja wrzucę
swoje obserwacje: podstawówka: wymowa: brak R sprawność fizyczna: poniżej przeciętnej trudności: bardzo mało zaradny, brak kontaktu z rówieśnikami, jąkanie przy odpowiedzi ustnej, powolność wyniki w nauce: bardzo dobre gimnazjum: wymowa: brak R sprawność fizyczna: dużo poniżej przeciętnej trudności: bardzo duże trudności w kontakcie z rówieśnikami, mało zaradny, jąkanie przy odpowiedzi ustnej, powolność wyniki w nauce: dobre szkoła średnia: wymowa: brak R sprawność fizyczna: bardzo dużo poniżej przeciętnej trudności: bardzo duże trudności w kontakcie z rówieśnikami, bardzo mało zaradny, problemy z koncentracją, jąkanie przy odpowiedzi ustnej, bardzo duża powolność wyniki w nauce: bardzo słabe z tym, że to są w większości tylko i wyłącznie moje obserwacje p.s. to ja jestem czubek :classic_cool:

Gość eliza-dushkuuuu
dyrektorke alez po co ta złosliwość:) forum to nie dyktando :D pozdrawiam i więcej dystansu do świata i ludzi życzę :) dzięki za wyjaśnienie absencji:)

Gość jajko Faberge
dyrektorke - a ty czym się chwaliłaś wstawiając swoje zdjęcia? no czym??? 🖐️

Gość gość omg
Lol. I wow. :D :D ;) :( ;( :| :/ :p :o :* :x :> 8-) %) :@ ;> . No i to na tyle.

Gość gość omg
:) :D ;) :( :p ;( :| :/ :o :* :x :> 8-) %) :@ ;> no i to na tyle.