Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulaaaasrula

ciąża? grać w totka?

Polecane posty

Gość lulaaaasrula

Nie mam okresu już od 10 dni. Ale bolą mnie ciągle piersi i czasem brzuch czy jajniki. Nigdy nie uprawiałam seksu, jedynie petting, nie dotykał mnie nigdy po wytrysku jedyne co mogło się ostatecznie stać to preejakulat na palcach choć nie przypominam sobie żeby takie sytuacje były i On też nie. No ale może... Zaczynam sobie wkręcać ciąże, ciągle o tym myślę. Nigdy mi się nie spóźniał. Poza tym to dziwne uczucie jakbym już za chwilę miała dostac okres i nic;/ a tak w ogóle to jestem życiowym przegrańcem. Mam od 5 lat chlopaka i nigdy nie współżyliśmy bo tak panicznie boję się ciąży a tu kur... wpadka z palca?? Czy już powinnam zacząć grać a totka?

:D:D:D:D:D:D:D:D zamiast wydawać na totka to wyprawkę dla swoich trojaczków szykuj :D:D:D:D szansa na ciąże mniejsza jak na wygrana w totka ale jak tak się boisz to zrób test

Gość lulaaaasrula
Zrobię, ale będę miała mozliwość dopiero w przyszły weekend ale postaram się wcześniej. Ja już nie wiem co myśleć. Zawsze On był w spodniach, ja też, jedynie wkładał rękę w moje spodnie. No raz miałam spódniczke;p Ale nie było tak żeby świeżą spermę przeniósł prosto, jeszcze mokrą do mojej pochwy bo nie zawsze przestajemy jak On kończy;/ No chyba, że ten preejakulat... Nie wiem co robić...

Gość lulaaaasrula
bo ZAWSZE przestajemy- miało być:) No raz się zdarzyło, że dotykał mnie jak miał wytrysk ale nie tak bezpośrednio po i jeszcze do tego po tym już miałam okres.

Gość Shineonme
nie uprawiasz seksu z facetem z ktorym jestes 5 lat bo sie boisz ciazy ... to jest juz jakas fobia powinnas isc do psychologa ... jak mozesz wierzyc ze przez takie cos zajdziesz w ciazy po co sobie krecasz dzieci nie biora sie z powietrza ... Co miesiac wkrecasz sobie, ze jestes w ciazy ? Powinnas naprawde isc do psychologa nie mowie tego ze zlosci . mylisz, ze kazdy stosunek konczy sie poczeciem ? ginekolog tabletki i po problemie ..

Gość Shineonme
masz niezdrowe podejscie do ciazy ja nie wiem jak on z Toba wytrzymuje ... Skoro tylko macacie sie przez gacie rekami jeszcze przestajesz zanim on dojdzie i myslisz, ze jestes w ciazy oooo matkooooo zastanawia mnie ile masz lat. powinnas isc do psychologa to nie jest normalne podejscie do seksu ..

Gość lulaaaasrula
Wiem, że powinnam i bardzo bym chciała ale nie mam teraz za bardzo możliwości. Już nie daję rady. Ja wiecznie wkręcam sobie, że jestem w ciąży... Matko jak pomyśle ile już czasu jesteśmy razem :( Ale ja nie potrafię. Chyba bym życia nie miała, bo już bym objawy ciąży miała jeszcze tego samego dnia. Nawet nie wiecie jak bardzo chciałabym iść do psychologa... A wracając do tematu myślicie, że nie ma opcji ciąży? To dlaczego mam takie objawy i nie mam okresu?:( A jak miał na palcach preejakulat... Boże, znowu nie będę spała...

Gość Shineonme
to jest nie mozliwe zebys byla w ciazy . ja kiedys jak zaczelam wspolzyc z chlopakiem to 3 msc potrafilam sobie wkreacac ze jestem w ciazy maja okres, kiedys mi sie 2 tyg spoznial . czasem tak sie dzieje jak sie strasujesz ale potrzebujesz isc do psychologa. nie mozesz cale zycie sie tego bac Kiedys jak sie tak balam moja kolezanka powiedziala mi jedno nie ma spermy nie ma ciazy ;] za jakies 4 dni pewno dostaniesz ale postaraj sie isc albo z do ginekologa albo psychologa porozmawiac ja sie wyleczylam z tego dopiero wtedy kiedy zaczelam uzywac tabletki a i przy nich sie balam alle w koncu dostrzeglam , ze to nie jest takie latwe a tak to tez co miesiac w ciazy bylam :D nie masz sie czym martwic

Jejku 5 lat i bez seksu? Albo jestescie oboje bardzo mlodzi albo twoj facet ma juz kogos na boku. nie wierze by facet wytrzymal 5 lat bez seksu (sama bym nie wytrzymala:))) A co do ciazy - istnieja zabezpieczenia - gumki, tabletki, zastrzki hormonalne. Zawsze tez mozna laczyc np tabletka oraz gumka. Wtedy mozliwosc ciazy jest praktycznie zerowa.

Gość lulaaaasrula
Tylko, ze teraz zaczynam myśleć, że może miał spermę? Ale przecież... Ehhh... To niemożliwe... Jedyne co to ten nieszczęsny preejakulat. Ja muszę pójść do psychologa i pójdę, bo mam też trochę innych "fobii". Ale z tą ciążą to już nie mogę... To jest nie do opisania. A to, że nie mam teraz okresu to już gwóźdź do trumny. Zgłupieje za chwile.

Gość lulaaaasrula
thaisse80 jak o tym myślę to wydaje mi się to nieprawdopodobne, że tyle wytrzymaliśmy. Ale ja taka jestem. I chyba zrobię to dopiero po ślubie... Ehhh... A myślisz, że w tym przypadku jest jakaś możliwość? Dlaczego mam takie objawy?

Gość Shineonme
to nie jest mozliwe zaugaj mi tylko musisz sie uspokoic bo jak Ty mowisz ze potrafisz nie przespac nocy to tyle spresu niewyspanie to wszystko wplywa na miesiaczke na ktora czekasz i zdrugiej strony sie blokujesz Nie wierz w to, ze ma jakas inna bo gdyby chcial to by do innej za dupa dawno juz poszedl. Ale niestety kolezanka ma racje , on jest starszy i coraz bardziej tego chce napisz do mnie na gg 40504647 to pogadamy moge Cie jeszcze pouskopajac z godzine haha :D tylko obiecaj nam tu wszystkim , ze pojdziesz na rozmowe do psychologa i ginekologa ktory wytlumaczy Ci, ze nie jest mozliwe zajescie w ciaze w takich sytuacjach ;/

Gość lulaaaasrula
Shineonme nie mam niestety chwilowo gg. Strasznie Ci dziękuję za wszystkie Twoje odpowiedzi. Mogę obiecać, że to zrobię ale niestety nie w najblizszym czasie. Ogromnie potrzebuje takiego uspokajania. Najgorsze jest dla mnie to, że teraz w tym czasie kiedy 100 razy sprawdzam czy to wreszcie okres nie daje sobie rady. Robię coś, ucze się, gotuje, sprzątam i po chwili myślę "Boże przecież pewnie jestem w ciąży po co ja to wszystko robię..." i zostawiam wszystko i siadam przed tv bo nic nie ma sensu. Bo jak zajdę w ciąże to moje życie to będzie koszmar. Mam chyba naprawdę powazne zaburzenia. Nawet teraz znajomi pare metrów od mojego od mojego domu mają grilla ale byłam tam przez godzine i wróciłam bo nawet nie chce mi się usmiechać czy żartować...

Gość Shineonme
to jest nie mozliwe zebys zaszla w ciaze! ile masz lat? naprawde gdybys nawet a nie jestes w niej byla to tak bardzo bylo by Ci zle :(? kto Ci naopowiadal takich bzdur ze przez cale mozna zajsc w ciaze :( nie znam nikogo kto zaszedl w ciaze przez palce tym bardziej bez spermy plamniki nie zyja 5 godzin potrzebujesz isc do ginekologa po tabletki natykoncepcyje ktore daja naprawde 100% pewnosci gdzy sie o nich nie zapomina a Ty ze swoja fobia na pewno bedziesz o to dbala musisz mu powiedziec o tym strachu on wytlumaczy Ci, w jakich sytuacjach nalezy sie martwic i do psychologa badz najlepiej seksuologa ktory Ci pomoze. obiecujesz?

Gość lulaaaasrula
Kiedyś powiedziałam chłopakowi, że gdybym zaszła w ciąże, to popełniłabym samobójstwo. To jest nie do opisania co jak bym przeżyła widząc dwie kreski na teście. Nie wiem czy teraz też bym tego nie zrobiła. Mi się ta ciąża tez wydawała nieprawdopodobna, nawet o tym zbytnio nie myślałam, ale jak zaczął mi się spóźniać to już jest tragedia. Chłopak pisze, że na milion procent nie ma szans na ciąże. Ale ja mam takie objawy... Nienawidzę siebie... I niestety nie mogę nic obiecać... Ginekologa i tabletki owszem (choć nie teraz- poza tym nie współżyję i nie mam najmniejszego zamiaru a i pettingu mi się odechciało na długo!) ale co do psychologa to nie mogę obiecać...

Gość Jo-------anna
Lulaaaasrula, naukowcy udowodnili,że w preejakulacie są plemniki, to raz. udowodnili też, że te plemniki są bardzo słabe lub martwe, więc niezdolne do zapłodnienia. Więc wniosek jest jeden - nawet jakby jakimś cudem zaaplikował Ci ten preejakulat to nie jesteś w ciąży. :)

Gość lulaaaasrula
To dlaczego mam tak bolace piersi, jajniki, trochę brzuch a okresu nie mam ponad tydzień?:((((

Gość Jo-------anna
Bo wkręcasz sobie, że jestes w ciązy. Też tak kiedyś miałam.

Gość lulaaaasrula
Postaram się przez ten tydzień o tym nie myśleć. Choć nie wiem jak to zrobię. Dziś wzięłam strasznie gorącą kąpiel, ale to chyba nic nie da...

Gość Shineonme
ja jak sobie wkrecalam to brzuch mi rosl .. alle trzbea jej przyznac ze ma prblem i jej facet nie ebdzie ciagle znosil tych histerii ...

Gość lulaaaasrula
Czyli zostajemy przy tym, że ciąża jest niemożliwa?

Gość Jo-------anna
To fakt. Dziewczyno,musisz coś z tym zrobić. Rozumiem,że nie chcesz dziecka, może nigdy nie zechcesz, ale to, co odstawiasz to już przesada. ;)

Gość lulaaaasrula
Czyli zostajemy przy tym, że ciąża jest niemożliwa?

Gość lulaaaasrula
Jo-------anna ja wiem. Ja mam poważny problem. Zwyczajnie nienawidzę sobie za to:( Naprawdę.

Gość Shineonme
nie nie nawidz tylko napraw TO JEST NIE MOZLIWE USPOKOJ SIE ZRELAKSUJ I DOSTANIESZ MIESIACZKE

Gość lulaaaasrula
Postaram się jakoś ogarnąć...

Gość lulaaaasrula
Dziękuję Wam...

Gość Jo-------anna
Nie ma nawet cienia szansy na ciążę. Nie martw się, odpocznij, nie nakręcaj, przez nerwy Ci się spóźnia, dodatkowo łapiesz schizy i masz już objawy. Spokojnie, ciąża w tym przypadku nie jest możliwa. :)

Gość Shineonme
dokladnie! ja tez sie tak kiedys stresowalam az zachcialo mi sie japonski napis zrobic na scianie tak sie odprazylam ze po 2 literce dostalam okres :D nie wolno myslec stresowac sie ! nie ma szans pozdrawiam :*