Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uderzyłam męża bo wkurzył mnie

Mąż mnie tak jakby uderzył-nie wiem jak to określic!!

Polecane posty

Nie wytrzymałam nerwowo, mąż robi mi wyrzuty że chodzę po dyskotekach, że przyszłam kilka razy pijana do domu, że nie pracując nie ugotuje nawet w domu obiadu, że jest bałagan a on pracuje 6-7 razy w tygodniu, często od 6-23. Ale co mnie wszystko to obchodzi "Chciałeś panią to rób na nią" i dzisiaj powiedziałam mu że nie będę taka jak jego matką która właściwie wykształcenia nie ma(ma tylko jakieś wykształcenie średnie). I to jakie, skończyła szkołe dla mężczyzn. Ja znam tylko dwa powody 1. Albo jest lesbijką 2. Albo po to żeby się puszczac technik mechanik obróbki skrawaniem i dzisiaj to wszystko swojemu mężowi powiedziałam a on do mnie że sama pewnie się puszczam po imprezach jak go nie ma w domu. Więc ja go określiłam bękartem, powiedziałam że moi rodzice tak się o nim wyrażają, to on mnie opluł a ja go w pysk i ten mnie nagle popycha tak że spadłam(na tyłek). Za bolało mnie to, jak on śmiał podnieś rękę na kobiete. Jeszcze to awanture słyszał dziadek i matka mojego chłopaka i zażądali bym wyprowadziła się z ich domu jak najszybciej. Że nie będą takiego zachowania znosic pod moich dachem. Zresztą z babcią, wujkiem i kuzynami mojego męża też się nie mogłam nigdy dogadac. Cała rodzina jakaś popieprzona, dlatego że facet nie miał ojca to tak się zachował.

Co jest niby tym mistrzostwem świata? to że zostałam pobita, upokorzona przez obcych mi ludzi. Teraz mieszkam u koleżanki bo rodzice od razu wypomnieli by mi że wyszłam za bydlaka, nigdy nie lubili mojego męża. On nie raz się z nimi kłócił jak mówili przykre rzeczy na temat mojej pseudo teściowej. Ja w przeciwieństwie do swojej teściowej pomimo tego że skończyłam technikum, świetnie zdałam mature i egzamin zawodowy to studiuje. A oni mnie tam jak psa potraktowali. Mieszkałam z jego matką i dziadkami z ludźmi którzy zrobili ze mnie śmiecia.

Nie pracujesz, nie gotujesz, zbijasz baki, imprezujesz za jego kase i jeszcze ci zle? gdzie on miał oczy jak cie brał?

A oni mnie tam jak psa potraktowali. Mieszkałam z jego matką i dziadkami z ludźmi którzy zrobili ze mnie śmiecia. Nie dziwie się im .

Ja studiuje. Po studiach może bym poszła do pracy i rozpoczeła robienie kariery w swoim poważnym zawodzie. A on i jego rodzina jak szmate mnie potraktowali. Mój mąż wykłócał się z moimi rodzicami jak mówili przykre rzeczy na temat jego czy jego matki ale widze że oni mieli racje.

Gość _zuzia lalka nieduża_
Królewno wracaj do mamusi i dorośnij do roli żony

Gość Madrileno
To prawdziwe szczescie znalezc kogos takiego jak ty, z tego co rozumiem to twoj maz pracuje non stop a ty nic nie robisz, lazisz po klubach i narzekasz? Co jest z toba nie tak? Dobrze ze ci ludzie cie wypieprzyli bo i tak juz tam mieszka kolo 10 osob chyba...

A jakim prawem on mnie popchnął? Powinien wiedziec że to już nie było zwykłe pobicie ale upokorzenie kobiety. Zachował się jak cham, nie bronił mnie nawet przed swoją rodziną którzy mnie zaatakowali. Jego mamusia i babunia też były dobre, próbowały mnie zmuszac bym pomagała im myc okna a dziadziuś czepiał się mnie że nie zasługuje na takiego męża jak jego kochany wnuczek.

Gość Eustaś
Uwielbiam takie kobietki.

Studiuje socjologie to raz. Nie wiem to takie ważne, ciekawe co zrobicie jak będziecie gnębione przez męża i jego rodzine a to że przez jakiś czas wychodziłam z przyjaciółmi do klubu na drinka to chyba nic wielkiego się nie dzieje.

Gość Eustaś
Kochanienka, masz racje. Jak ja Ciebie rozumie.

Gość zadzwon na niebieską linię
przemoc to przemoc i nie ma żadnego tłumaczenia że zupa była za słona czy że zupy nie było czy że studiuje socjologię czy że coś tam. Nie wiem po co zakładać bzdurne tematy, które mają niby usprawiedliwić przemoc w domu. Usprawiedliwienia nie ma, choćbyś była najgorszą jędzą na świecie.

,,ciekawe co zrobicie jak będziecie gnębione przez męża i jego rodzine " Ja nie będę:-)

Gość to raczej jej mąż powinien
zadzwonic na niebieską linie!!!

zadzwon na niebieską linię Ale to ona jego uderzyła :-)

Usprawiedliwienia nie ma, choćbyś była najgorszą jędzą na świecie. Jasne, masz rację od razu na stos, na stos wszystkie jędze świata!!!

Gość zadzwon na niebieską linię
No tak. Nie chciało mi się czytać do końca :)

Nie wytrzymałam nerwowo, mąż robi mi wyrzuty że chodzę po dyskotekach, że przyszłam kilka razy pijana do domu, że nie pracując nie ugotuje nawet w domu obiadu, że jest bałagan a on pracuje 6-7 razy w tygodniu, często od 6-23. Ale co mnie wszystko to obchodzi "Chciałeś panią to rób na nią" Coś ci się pomyliło bo twój mąż pewnie chciał Żonę mieć a nie PANIĄ!

Gość Eustaś
Ale przeciez ona taka biedna jest :)

Gość -098765433211233456677
Jeszcze to awanture słyszał dziadek i matka mojego chłopaka w temacie masz męża?????? zdecyduj się w końcu!!

Gość Eustaś
koniecznie trzeba to przetłumaczyc na mongolski.

Gość eeeee, przecież to prowo,
a jeżeli prawda to taką leniwą zarazę powinien jak najszybciej pozbyć się z domu i uciąć ten niewyparzony jęzor, bo tylko zwykły kundel może tak szczekać jak autorka (nie obrażając psów). Ale mam nadzieje że takich idiotek nie ma świecie. Gdyby tak na mnie trafiło to pysk mialabyś obity dokładnie.

Gość Eustaś
Przeciez to prowo, czuc z daleka wiocha.....