Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdfdfdfdeee

poradzcie prosze co odpisac koledze na takiego smsa

Polecane posty

Gość dfdfdfdfdfdeee

hej odzwal sie do mnie po paru latach kolega no odnalezlismy sie, spotkalismy sie i zaczelismy od zcasu do zcasu smsowac on zaproponowal mi wypad do kina i zaczal ze mna flirtowac takie mam wrazenie, wiec pytam go kolego czy ty ze mna flirtujesz? a on a cjcialabys? odpisalam ze zartuje ale flirtowac lubie... a on a powiedz mi jak ten flirt mialby wygladac?

Gość idz do lekarza
BAWI SIE TOBA, daj sobie na luz

Gość dfdfdfdfdfdeee
ale ja etz sie bawie :) tylko co inteligentego napisac hhe

Gość dfdfdfdfdfdeee
a jak poznalas ze sie bawi?

Gość aqu-qu
odpisz coś w stylu, że facetowi nie powinno się mówić, jak ma flirt wyglądać. Ma sam wiedzieć :) tak, żeby kobieta byłam happy. A poza tym, chcesz z nim flirtować?

Gość dfdfdfdfdfdeee
kurde no nie wiem... mam teraz cholerny kryzys w zwiazku facet sie na mnie wypial, olewa mnie po kilku ltach bycia razem on tak jakos ze tak brzydko powiem sie napatoczyl, nie ukrywam ze mnie kreci ale w zaden romans nie chce wchodzic bo szanuje go jako kolege i nie jestem gotowa. ale flirt czemu nie, chocby na zlosc temu mojemu dupkowi i zeby sie lepiej poczuc ;/

Gość idz do lekarza
nie poczujesz sie lepiej, chyba , ze si e wto wkrecisz,a wtedy sama sobie zrobisz kuku

Gość dfdfdfdfdfdeee
ja chyba jestem bez uczuc wiec sie w nic nie wkrece ale jakos mi lepiej jak ktos mi napisze cos milego :( przez tego mojego czuje sie niedowartosciowana :( ciagle slyszalam schudnij, chce byc tylko z toba ale schudnij bo jak cie poznalem bylas tak chuda i takie tam inne teksty, podczas gdy kazdy inny twierdzi ze jestem super seksowna laska