Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterianka8888888888888888

podejrzewam ciaze prosze o opinie

Polecane posty

Gość kafeterianka8888888888888888

witam 3 m-c temu odstawilam tabletki anty. miesiaz temu kochalismy sie (stosunek przerywany) tak wiem to zadna metoda anty ale gdyby sie okazalo ze jestem w ciazy to przyjelibysmy to z usmiechem ;) Ten mc temu akurat mniej wiecej przypadaly mi dni plodne. Dostalam pozniej okres tak jak powinien byc i taki jak zawsze. jednak teraz zaczynam sie dziwnie czuc mianowicie odczuwam silna sennosc i pragnienie. Bola mnie plecy, pale papierosy ale jakos dziwnie inaczej smakuja. boli tez brzuch zwlaszcza po bokach i na dole mam zaparcia a brzuch boli jk na biegunke. Nie wiem co o tym myslec bo okres byl normalny piersi tez nie bola i nie wiem co o tym myslec. co sadzicie ?

Gość a co my wróżbici
moja opinia to taka , że jesteś kretynką

Gość taka ja222
nie przejmuj się tymi głupimi wpisami,głupie ludzie tu są i wrędne:) jeśli nie jesteś pewna zrób sobie test powinien ci wyjść jeśli jesteś w ciąży

To nie ciąża, tylko organizm wraca do normy po stosowaniu tabletek. Może się zdecyduj, chcecie czy nie mieć dziecko, bo palisz itp podejrzewajac że to może być ciąża a to niezbyt rozsądne.