Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PIOTR_ABCD

KOBIETY proszę o opinie.

Polecane posty

Gość PIOTR_ABCD

Kobiety jakich facet was pociąga i nie piszę tu o wyglądzie bo to kwestia gustu jak wiadomo. Chodzi mi tu o charakter. OPCJA A) Facetów spokojnych, opanowanych, który zawsze zgadza się ze wszystkim ze swoja ukochaną, który poświęca cały swój wolny czas swojej kobiecie, który wypełnia w całości jej czas sobą. Czy facetów: B) Lekko zwariowanych, nieprzewidywalnych, którzy mają własne pasje, zainteresowania, dążą do postawionych celów, którzy traktują swoją kobietę bardziej jako kompana. Mężczyzn którzy nie zawsze maja czas dla ukochanej ze względu na pasje które pochłaniają mu resztki czasu. Te dwa przypadki zazwyczaj się wykluczają, bo albo poświęca się bardzo dużo czasu kobiecie blokując swoje pasje, albo poświęca się dużo mniej czasu ukochanej za to dużo serca wkłada się w to co się lubi robić. Nie piszę tu o przypadkach gdzie pasje obojga pokrywają się.

Gość jak juz to typ B., oczywiscie
kobieta starlaby sie,zeby mimo pasjo zacal poswiecac czas jej

Gość opcja 3
facet z pasją który zawsze pamięta o swojej kobiecie. Mój jest taki. To, że ktoś jest oddanym partnerem nie znaczy że jest nudziarzem, który zamiast wyskoczyć od czasu do czasu z kumplami na piwo, trzyma za rękę ukochaną spędzając z nią wieczór przed telewizorem. W związku nie chodzi o to żeby być ciągle razem. Bycie z kimś nie może oznaczać rezygnacji z siebie. Żyjemy z kimś a nie dla kogoś.

Gość PIOTR_ABCD
Ale ja tu nie pisze o pasji picia piwa :) Ale fakt każdy ma różne pasje... jedni zbierają znaczki, grają na PC lub pija piwo inni uwielbiają sport i duży zastrzyk adrenaliny.

Gość facet musi soba cos
przedstawiac, miec osobowosc, Samo trzymanie za reke nie wystarczy.

Gość PIOTR_ABCD
Bardzo precyzyjne określenie: "Facet musi sobą coś przedstawiać". Coś = nikt nie wie co = nic

Gość pomyslec nie wadzi
ja bym z dwojga złego wybrala to drugie

Gość pomyslec nie wadzi
nie, przepraszam, to pierwsze

Gość pomyslec nie wadzi
w zasadzie to ani jednego ani drugiego nie moze byc w nadmiarze

Gość ewka i piotrek
tak,tak opcja 3 ;)

Gość PIOTR_ABCD
Ale przeważnie tak jest że czegoś jest za dużo. Proszę o szczere opinie, sensowne wypowiedzi...

z pasjami. Mądry, ambitny, pewny siebie, rozsądny, tajemniczy, intrygujący, błyskotliwy, który jest poważną osobą, z manierami dżentelmena, który potrafi być cyniczny i niemiły, ale zazwyczaj, który stara się być uprzejmy z wyrafinowanym poczuciem humoru. W stosunku do mnie troskliwy, opiekuńczy, dominujacy, chwilami zbereźny ale zawsze kontrolujący sytuację, może i zazdrosny i zaborczy, troszkę :) czy to tylko mój sen? :P

Gość PIOTR_ABCD
czyli opcja 2 :D Czyli jest 1:2

Gość ewka i piotrek
no nie ta 3 jest najlepsza;) pozdrawiam

Gość PIOTR_ABCD
opcji 3 nie ma. Nie rozpatrujemy tutaj pasji jednio dniowych picia piwa, gier komputerowych, bierek pod wodą itp. Chyba ze ktoś lubi to codziennie robić :D Nie rozpatrujemy również pracy i imprez. Są tylko 2 opcje. Jest albo facet który jest uległy swojej dziewczynie albo jego przeciwność. Więcej opcji nie ma :)

Gość wybieram pierwszą opcje
ale tylko dlatego ze do wyboru są dwie. Bo ja bym je zwyczajnie połączyła w jedno i wyszedł by z tego moj facet

Gość PIOTR_ABCD
nie ma facetów spokojnych i opanowanych i jednocześnie zwariowanych i nieprzewidywalnych, również nie ma facetów którzy mają ogromne pasje i jednocześnie mają bardzo dużo czasu dla swojej kobiety. Zresztą tak jak w moich poprzednich postach: są pasje i pasyjki. Wiec po połączenie to nie byłby człowiek :)

Gość wybieram pierwszą opcje
ale jakim prawem ty sie wypowiadasz o moim facecie. Mówię przecież, że jest połączeniem tych opcji. Jest zrównoważony i spokojny a jednocześnie potrafi być spontaniczny i szalony. Ma pasję, która zajmuje mu sporo czasu, ale nie tyle, żebym czuła sie odsunięta. Mam go wręcz aż nadto. Wyjezdza na miesiąc za granice, wraca z ogromną pensją i siedzi w polsce 2 miesiące. Mamy dla siebie mnóstwo czasu. Codziennie spędzamy wspólnie wieczór, chyba ze chce gdzieś wyjść z kumplami, dla mnie to nie problem.